Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Noin vuosi
14.4.2023
Viimeinen hakuaika: Noin kuukausi ennen kurssin alkua
   
Monimuotototeutus
Kannus
Ammattitutkinnot
Tyttö hoitamassa hevosta

Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Koulutuksen tavoitteena on hankkia valmiuksia toimia eläinten kouluttamisen parissa joko työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä yrityksessä, joka tarjoaa eläinten kouluttamiseen tai käyttäytymisen muokkaamiseen liittyviä palveluja.

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat, 110 osp:

  • Eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 70 osp
  • Asiakaspalvelu eläinten kouluttamisessa, 40 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, yhteensä 40 osp:

  • Eläinalan yritystoiminta, 20osp
  •  Eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 20 osp
  •  Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 20 osp
  • Tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 20 osp

 Lähiopetus keskittyy käytännön harjoitteluun eläinten käsittelyssä, kouluttamisessa ja ihmisten ohjaamisessa eläinten kouluttamisessa. Koulutuksen aikana koulutetaan mm. koiria, lampaita, alpakoita, kissoja, nautoja, kaneja ja hevosia. Opinnoissa voi valita pääsuuntautumisen joko koiriin tai hevosiin. Näytössä osaaminen osoitetaan kahdella eläinlajilla (esim. koira ja kissa tai hevonen ja kissa).

Teoriaopiskelu tehdään pääasiassa etä- ja verkko-opiskeluna (Itslearning, Teams) sekä itsenäisenä opiskeluna. Muu aika on työssäoppimista eläinalan työpaikoilla, koulutusprojektien tekemistä ja valittujen eläinlajien kouluttamista.

Koulutuksen kesto on hieman yli vuosi. Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä. Näytöt tehdään koulutuksen aikana ja/tai lopussa. Koulutus edellyttää sitoutumista itsenäiseen opiskeluun ja harjoitteluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Eläintenhoidon ammattitutkintoon valmistava koulutus on ammatillista lisäkoulutusta. Edellytyksenä koulutukseen on eläintenhoitajan koulutus (perustutkinto) tai sitä vastaavat tiedot ja taidot, 18 vuoden ikä sekä kokemusta jonkun/joidenkin eläinten kouluttamisen perusasioista.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoitajan ammattitutkinto

Kustannukset

Koko koulutuksen hinta 600€, tutkinnon osa 300€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala täytä seuraavat tiedot: