Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kannus
Ammattitutkinnot

Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläintenhoitaja

Eläintenhoitajan ammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on toimia eläinten kouluttamisen parissa joko työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä yrityksessä, joka tarjoaa eläinten kouluttamiseen tai käyttäytymisen muokkaamiseen liittyviä palveluja.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Eläinten kouluttamisen osaamisala pitää sisällään pakollisia sekä valinnaisia tutkinnon osia. Opintoihin sisältyy työssäoppimista, käytännön harjoittelua, etäopiskelua ja teoriaopintoja.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Eläinten hoito ja kouluttaminen
  • Eläintenkouluttajan asiakaspalvelu- ja työelämätaidot

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Eläinalan yritystoiminta
  • Ammattialan osaamista täydentävä tai syventävä ammatillinen tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Opinnoissa voi valita pääsuuntautumisen joko koiriin tai hevosiin. Lisäksi perehdytään seuraaviin eläinlajeihin: koira, hevonen, kissa, nauta, pieneläimet, omavalintainen eläinlaji

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa ollaan n. viisi päivää kuukaudessa koululla opiskelemassa. Muu aika on itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutuksen kesto on hieman yli vuosi, ja kesto määritellään opiskelijan aikaisemmin hankitun osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivujen kautta. Koulutukseen hakijoilta edellytetään eläinalan kokemusta esim. alan koulutusta, harrastuneisuutta tai työkokemusta eläinten kouluttamisesta.

Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistava koulutus on aikuisille tarkoitettua ammatillista lisäkoulutusta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoitajan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvoinnit
Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Koira-alasta ammatti!

Tule mukaan 8.2.2021 alkavaan koiralähtöiseen Koulutusohjaajan omatoimiseen verkkokoulutukseen. Valmistut kesäkuussa ja pääset auttamaan asiakkaita saman tien.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoitajan ammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: