Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammatillisen tutkinnon osat
Kokkola
Alkavat koulutukset
Kokkola
Joustavasti

Kokkola
Joustavasti
Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa

Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa

Koulutuksen tavoitteena on hankkia osaaminen ravintola-alan anniskelutehtäviin suorittamalla Juomien myynti ja tarjoilu -tutkinnon osa.

Juomien myynti ja tarjoilu tutkinnonosan suoritettuasi voit työllistyä asiakaspalvelun työtehtäviin eri tyyppisiin anniskeluravintoloihin, kuten pubeihin.

Kohderyhmä

18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka haluavat työskennellä alkoholijuomien anniskelussa ja heille sopii ilta- ja viikonloppu painotteinen työ.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Hankit osaamista anniskeluravintolan juomatuotteista, asiakaspalvelusta, asiakas- ja henkilöstöturvallisuudesta, anniskelumääräyksistä ja suoritat anniskelupassin (alkoholijuomien anniskelun lainsäädännön hallinta).

Opiskelu toteutetaan monimuotokoulutuksena ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lähiopetuspäivät toteutuvat opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus sisältää myös verkko-opintoja ja osaamisen hankkimista anniskeluravintolassa, joko koulutussopimuksella (ei työsuhdetta) tai oppisopimuksella (työsuhteessa). Osaamisen hankkiminen suunnitellaan yhdessä kanssasi. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa opintojen osaamisen hankkimiseen ja koulutuksen kestoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Juomien myynti ja tarjoilu, Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Juomien myynti ja tarjoilu | ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa täytä seuraavat tiedot: