Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kokkola
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala

liiketoiminnan koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Toimitko jo sihteerin, assistentin tai aula- ja monipalveluiden tehtävissä, tai olet kiinnostunut siirtymään niihin tehtäviin, tai syventämään ja päivittämään osaamistasi liiketoiminnan palveluiden alalla, tai esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan osastosihteerin tehtävissä? Liiketoiminnan ammattitutkinnon liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaja kehittää monikanavaisessa asiakaspalvelussa toimimiseen, nykyaikaisen tieto- ja viestintätekniikan hallintaan ja tehokkaaseen asiakirjahallinnon hoitamiseen liittyvää osaamistaan. Koulutus sopii liiketoiminnan alalla jo työskenteleville henkilöille, joilla on alan soveltuva tutkinto (merkonomi, tradenomi) tai henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta ja jotka haluavat suorittaa tutkinnon työn ohessa. Opiskelija etsii ennen koulutuksen alkua soveltuvan työssäoppimispaikan tai oppisopimuspaikan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu työtehtäviesi ja valintojesi mukaisesti. Sisältönä esimerkiksi:

  • Assistentti- ja sihteerityön palvelut
  • Aula- ja monipalvelut
  • Analogisen aineiston hallinta
  • Liiketoiminnan tukipalvelut
  • Kokouspalvelut
  • Terveydenhuollon sihteeripalvelut


Koulutuksessa huomioidaan nykyinen osaamisesi ja ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Näyttötilaisuudet järjestetään työpaikallasi. Tutkinnon suorittajalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) tutkinnon suorittamiseen.

Koulutus on monimuotokoulutusta sisältäen lähiopetusta keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Lisäksi se voi sisältää ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua yhteensä 25 tuntia viikossa. Tutkintokoulutuksen suorittaminen edellyttää soveltuvaa työpaikkaa ja työtehtäviä. Koulutus käynnistetään, kun 10 hengen ryhmäkokovaatimus täyttyy.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot: