Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kokkola
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Työskenteletkö kaupan alalla tai palvelualalla, kauppiaana tai yrittäjänä? Tarvitsetko lisäosaamista myyntitilan käytön suunnitteluun ja esillepanojen toteutukseen? Tule täydentämään osaamistasi ammattitutkinnolla, opiskelemaan joustavasti työn ohessa samanhenkisessä porukassa.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla hankit osaamista myynnistä, markkinnoinnista tai näistä molemmista. Osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Koulutuksen avulla kehität osaamistasi siten, että pystyt suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan. Koulutus valmistaa suunnittelemaan ja toteuttamaan visuaalista markkinointiviestintää, joka on tärkeä osa yrityksen markkinointia ja yhä merkittävämpi kilpailutekijä.

Koulutuksen sisältö

Myynnin ja asiakaspalvelun tai Markkinointiviestinnän polku, joissa valintojesi mukaisesti aiheena esim.

  • monikanavainen myynti ja markkinointi
  • sisältömarkkinointi
  • visuaalinen markkinointi
  • some
  • digitaalisuus
  • ratkaisumyynti
  • BtoB tai BtoC
  • palvelumuotoilu

Koulutuksessa huomioidaan nykyinen osaamisesi ja ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Näyttötilaisuudet järjestetään työpaikallasi.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Lisäksi se sisältää ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Koulutus on kokoaikaista ja kestoltaan noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimivat tai niihin siirtymässä olevat henkilöt, esimerkiksi kampanjointia ja tuotteiden esillepanoa tekevät myyjät, jotka työskentelevät vähittäiskaupan alalla. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka haluavat kehittää yrityksensä visuaalista ilmettä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: