Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kokkola
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Tavoite

Sähköinen taloushallinnon ja automatisoinnin lisääntyminen ei poista taloushallinnon lainalaisuuksien ymmärryksen ja erityistilanteiden hallinnan osaamisen tarvetta. Osaavia taloushallinnon työntekijöitä tarvitaan erilaisissa muuttuvan työelämän tehtävissä.

Hae nyt täydentämään ja päivittämään osaamistasi Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan, tehtävissä.

Kohderyhmä

Toimitko jo taloushallinnon tehtävissä tai olet siirtymässä niihin? Onko sinulla tarve syventää ja päivittää osaamistasi taloushallinnon alalta?

Koulutus sopii henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta taloushallinnon sisältyvältä osa-alueelta tai liiketoiminnan alalla työskentelevälle henkilöille, jolla on alan tutkinto (merkonomi, tradenomi).

Opiskelija etsii ennen koulutuksen alkua soveltuvan työssäoppimis- tai oppisopimuspaikan, ellei hänellä sitä ole. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Laajuus

150 osp

Sisältö

Koulutuksen sisällössä huomioidaan nykyinen osaamisesi ja tavoitteesi ja sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Voit suorittaa koko tutkinnon, joka koostuu kolmesta tutkinnon osasta ((yksi pakollinen ja kaksi valinnaista) tai valita vaikka vain yhden tutkinnon osan.

Taloushallinnon opintokokonaisuutesi voi koostua esim. seuraavista tutkinnon osista:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
Palkanlaskennan hoitaminen 60 osp tai reskontran hoitaminen 60 ops
Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen 60 osp

tai

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen 60 osp
Kannattavuuslaskenta ja budjetointi , 60 osp tai Tilinpäätös ja verotus 60 osp

Koulutus on erittäin työssäoppimisvaltaista monimuotokoulutusta sisältäen keskimäärin 1-4 koulutuspäivää kuukaudessa sekä ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista.

Ammattitaito osoitetaan tutkintoon soveltuvissa työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutus on kestoltaan noin 1-2 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta. 

Koulutus sopii henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta tai liiketoiminnan alalla työskentelevälle henkilöille, jolla on alan tutkinto (merkonomi, tradenomi) ja halu suorittaa tutkinto työn ohessa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.