Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kokkola
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

liiketoiminnan koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Toimitko jo taloushallinnon tehtävissä tai olet siirtymässä niihin? Onko sinulla tarve syventää ja päivittää osaamistasi taloushallinnon alalta? Talouden tunnuslukujen ymmärtäminen ja tulkinnan osaaminen tulevat olemaan yhä keskeisemmässä merkityksessä tulevaisuudessa sähköisen taloushallinnon ja automatisoinnin lisääntyessä. Osaavia taloushallinnon työntekijöitä tarvitaan kaikkialla työelämässä. Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa voit suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalan, ja kehittää osaamistasi taloushallinnossa. 

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu työtehtäviesi ja valintojesi mukaisesti. Sisältönä esimerkiksi:

  • Kannattavuuslaskenta ja budjetointi
  • Kirjanpidon ja arvolisäverotuksen hoitaminen
  • Palkanlaskennan hoitaminen
  • Reskontran hoitaminen
  • Tilinpäätös ja verotus

Koulutuksessa huomioidaan nykyinen osaamisesi ja ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Näyttötilaisuudet järjestetään työpaikallasi.

Koulutus sisältää lähiopetusta keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Lisäksi se sisältää ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista yhteensä 25 tuntia viikossa. Koulutus on kokoaikaista ja kestoltaan noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opiskelija etsii ennen koulutuksen alkua soveltuvan työssäoppimis- tai oppisopimuspaikan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta. 

Koulutus sopii henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta tai liiketoiminnan alalla työskentelevälle henkilöille, jolla on alan tutkinto (merkonomi, tradenomi) ja halu suorittaa tutkinto työn ohessa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala täytä seuraavat tiedot: