Sivuston käyttötapa: Mobiili

AK Vyöhyketerapeutti

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
Noin 2,5 vuotta
suomi
   
Monimuotokoulutus
Kälviä
Kansanopistot

AK Vyöhyketerapeutti

AK Vyöhyketerapeutti

AK Vyöhyketerapeutti: Ammattiin Koulutettu Vyöhyketerapeutti

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jota on harjoitettu ympäri maailmaa jo varhaisessa vaiheessa. Vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä kehon vyöhykkeiden ja jalkaterien, korvien ja käsien heijastealueiden kautta. Näistä heijastealueista löytyy ihmiskeho ikään kuin pienoiskoossa ja niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan hoidettavan mieleen, tunne- ja fyysiseen kehoon kokonaisvaltaisesti. Hoitaja käsittelee näitä heijastealueita käsin erilaisia lempeitä käsittelyotteita hyödyntäen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on moduulikoulutusta, sisältäen lähi- ja etäopetusta sekä harjoitushoitoja. Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin (16 viikonloppua, la-su) Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä. Koko koulutusohjelma on yhteensä 46,5 op.

Koulutuksen sisältö

AK Vyöhyketerapeutti koulutusohjelmassa syvennetään perinteisen Kiinalaisen lääketieteen ja energialääketieteen opit ja opettelet tekemään asiakkaallesi yksilöllisen vyöhyketerapiahoidon ja antamaan hänelle yksilölliset itsehoito-ohjeet.

AK Vyöhyketerapeutin koulutusohjelmassa käyt läpi jokaisen Elementin häiriötilojen oireet ja niiden etiologian ja hoitokokonaisuudet. Saat myös valmiudet kattavien itsehoito-ohjeiden laatimiseen asiakkaalle. AK Vyöhyketerapeutin koulutusohjelmaan sisältyy lisäksi erilaisia vyöhyketerapeuttisia lisätekniikoita kuten jalkapohjien meridiaanihieronta, metamorfinen hoito sekä käsien energeettisten vyöhykkeiden käsittely.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AK Vyöhyketerapeutti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvältä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 2500€ sisältää lähiopetuksen ja lounaan lähiopetuspäivinä (ei sis. mahdollisia maksuja EA1- ja lääketieteen perusteet -koulutuksista eikä maksuja opinnäytteestä, kirjallisestä kokeesta ja 2 hoitonäytteestä opettajalle).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AK Vyöhyketerapeutti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
AK Vyöhyketerapeutti ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Töihin vankilaan?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua! Haku rikosseuraamusalan koulutukseen 1.1.–31.1.2021.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AK Vyöhyketerapeutti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: