Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi)

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 30.6.2021
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi)

Koulutus parantaa suomen kielen taitoja sekä tukee ammatilliseen koulutukseen ja työelämään siirtymistä.

Koulutuksen sisältö

Lähtötason arviointi ja henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, opiskelijan ohjaus (mm. ammatinvalinnan ohjaus), suomen kieli ja viestintätaidot, työelämä- ja yhteiskuntaosaaminen (sisältää työssäoppimisen), yleiset aineet (mm. tietotekniikka, matemaattis-luonnontieteelliset sisällöt), opiskeluvalmiudet sekä valinnaiset aineet (mm. ensiapu, hygieniaosaaminen, ammatillisesti valmentavat sisällöt).

Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia kieliopintojen rinnalla ammatillista osaamista mm. seuraaviin tutkintoihin / tutkinnon osiin: kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, henkilökohtaisena avustajana toimiminen tai avustaminen ja huolenpito.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetusta on viitenä päivänä viikossa, viisi oppituntia päivässä (25 h/viikko). Lisäksi päivittäiset kotona suoritettavat etätehtävät (n. 2 h/päivä).

Koulutukseen kuuluu jatkuva arviointi ja kielitaito arvioidaan testillä koulutuksen alussa ja päättyessä.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua tutkinnon suorittajaksi jatkuvan haun kautta.

Koulutuksen ajankohta

Koulutus järjestetään 16.8.2021-31.5.2022

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

AVA 1 -koulutus on tarkoitettu niille maahanmuuttajille, joilla on noin taitotason A1.3 suomen kielen taito. Opiskelijalle maksetaan YKI-keskitason testiin osallistuminen (mikäli hänen osaaminen on vaadittavalla tasolla).

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen voi hakea Kpedun koulutushakupalvelun kautta (verkkosivulla haku) tai ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitokseen.

Hakijat haastatellaan (kielitesti).
Oppilaitos tekee valintapäätökset. (Jos olet työtön työnhakija, sinun on mahdollista opiskella tuetusti. Ole yhteydessä TE-toimistoon ennen koulutuksen aloittamista)

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AVA 1 Aikuisten maahanmuuttajien valmentava koulutus, jatkokoulutus (1 lukuvuosi) täytä seuraavat tiedot: