Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kälviä Arts – Valokuvataide

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
43 ov
suomi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Kälviä
Kansanopistot

Kälviä Arts – Valokuvataide

Valokuvataide

Kälviä Arts – Valokuvataide

Valokuvataiteen kansanopistolinjalla sinulla on mahdollisuus opiskella omien tavoitteidesi suuntaisesti. Voit halutessasi myös kytkeä opinnot osaksi tutkintoon johtavaa ammatillista koulutusta.

Opetuksen tavoitteena on tuottaa vahvat perustaidot valokuvataiteesta kiinnostuneelle. Opit työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa, ratkaisemaan itsenäisesti valokuvausprosessiin liittyviä haasteita ja välittämään tietoa, tunteita ja tunnelmia persoonallisella tavallasi.

Koulutuksen aikana valokuvausta ja valokuvan sisältöä lähestytään opiskelijan suunnasta. Jokainen työskentelee henkilökohtaisesti valitsemassaan kuvaympäristössä. Koulutuksen puitteissa campuksellamme voit irrottautua arjesta ja heittäytyä valokuvataiteen maailmaan saman henkisessä seurassa. Kansanopiston muut linjat tarjoavat yhteistyömahdollisuuksia eri taiteen aloille opiskeluvuoden aikana.

Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on usean vuosikymmenen ajalta kokemusta valokuvataiteen koulutuksesta. Linjan kouluttajat ovat työelämässä toimivia ammattitaiteilijoita ja –valokuvaajia.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Visuaalinen kulttuuri
  • Kuvallisen ilmaisun perusteet
  • Valokuvausmenetelmät
  • Valokuvaustekniikka
  • Digitaalinen kameratekniikka ja kuvienkäsittely
  • Visuaalinen ilmaisu ja kuva-analyysi
  • Studiovalokuvaus
  • Valokuvahistoria ja –taide
  • Työpajat ja projektityöskentely
  • Portfolio ja lopputyönäyttely

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kälviä Arts – Valokuvataide, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 60 euroa / viikko. Hinta sisältää opetuksen ja lounaan.

100 euroa /v viikko sisältää opetuksen, ruokailun (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoituksen oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37.

Opiskelija-asuntolassa on kahden hengen huoneita, yhteinen keittiö ja pesutilat. Mahdollisuus myös viikonloppuasumiseen.

Opintoseteliraha mahdollisuus. Jos asut kansanopiston asuntolassa, voit saada asumislisää.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kälviä Arts – Valokuvataide? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit

Kälviä Arts – Valokuvataide ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.