Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Lukutaitopainotteinen peruskurssi

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
Elokuussa
Viimeinen hakuaika: 30.6.2021
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

Lukutaitopainotteinen peruskurssi

Koulutuksen sisältö

Lähtötason arviointi, henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, opiskelijan ohjaus (mm. ammatinvalinnan ohjaus), suomen kieli ja vuorovaikutus, luku- ja kirjoitustaito/arkipäivän lukutaito, numeeriset taidot, it-taidot, työelämä- ja yhteiskuntataidot, työssäoppiminen, kulttuurintuntemus, opiskelu- ja itsearviointitaidot, oppimisen arviointi, valinnaiset opinnot, mm. tutustuminen ammatillisiin opintoihin.

Opiskelijalla on mahdollisuus valita Keski-Pohjanmaan kansanopiston opetustarjonnasta erilaisia kielenoppimista tukevia moduuleja, esim. kuvataide, musiikki, teatteri, valokuvaus, ympäristötaide, liikunta tai kotitalous.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetusta on viitenä päivänä viikossa, viisi oppituntia päivässä (25 h/viikko). Lisäksi päivittäiset kotona suoritettavat etätehtävät (n. 2 h/päivä).

Koulutuksen ajankohta

Koulutusjärjestetään elokuu 2021 – toukokuu 2022

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lukutaitopainotteinen peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijalla ei ole vielä sellaisia opiskeluvalmiuksia ja osaamista, että kotoutumiskoulutuksen lyhyehkö koulutusmoduuli latinalaisen kirjaimiston hallitsemiseksi riittäisi. Hakijan suullisissa vuorovaikutustilanteissa toimimisen suomen kielen lähtötaso voi olla A1.1. Tekstien lukeminen ja tulkitseminen sekä kirjoittaminen ja tuottaminen alle A1.1.

Koulutukseen voi hakea suoraan Kpedun koulutushakupalvelun kautta (verkkosivulla haku), ottamalla yhteyttä oppilaitokseen tai TE-toimiston/Kotoutumispalveluiden välityksellä.
Oppilaitos tekee valintapäätökset. Valinnoissa tehdään yhteistyötä TE-toimiston ja Kotoutumispalveluiden kanssa. Kotoutumisaikaisille maahanmuuttajille koulutus täytyy kirjata kotoutumissuunnitelmaan.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukutaitopainotteinen peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Lukutaitopainotteinen peruskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukutaitopainotteinen peruskurssi täytä seuraavat tiedot: