Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Päivä-monimuotokoulutus
Ammattitutkinnot
Järvenpää, Nurmijärvi
Alkavat koulutukset
Järvenpää
Joustavasti

Nurmijärvi
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ajoneuvoalan ammattilaisena työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti. Sovellat opittua tietoa ja taitoa sekä osaat hankkia tarvittavaa tietoa ratkaistaksesi työtehtäviin liittyviä ongelmia. Ammattitaitosi ansiosta sinulla on yrittäjämäinen kehittävä työote.

Opinnot keudassa

Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon joustavasti työn ohessa. Opinnot tapahtuvat pääsääntöisesti omalla työpaikallasi. Osaamista hankitaan verkkoympäristössä sekä lähipäivillä oppilaitoksessa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Tutkinnon suorittaminen

Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon vauriokorjauksen, korjaamopalvelujen tai työnjohdon osaamisalalla. Työnjohdon osaamisala järjestetään yhteistyössä lähiesimiestyön ammattitutkinnon kanssa.

Tutkinto suoritetaan päivämonimuotokoulutuksena. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Monimuotokoulutus sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä alan työpaikalla tapahtuvaa oppimista opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetuspäivistä sovitaan erikseen opintojen alkaessa.

Koulutuksen kesto on noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Hyvä ammattitaito ja kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta
  • Looginen ajattelu- ja ongelmanratkaisukyky
  • Kehittävä työote ja ammattiylpeys

Työllistyminen

Työnjohdon osaamisalan suorittaneena toimit työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Vauriokorjauksen osaamisalan suorittaneena toimit työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Tutkinnon suorittaneena voit toimia autokorikorjaajana, automaalarina tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Korjaamopalvelun osaamisalan suorittaneena toimit työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Tutkinnon suorittaneena voit toimia henkilöautomekaanikkona, raskaskalustomekaanikkona, pienkonemekaanikkona tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa täyttämällä hakulomake Keudan omilla nettisivuilla.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksenavulla.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla suoritettuna alan perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä työkokemusta alalta.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelumaksu 200 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvoinnit
Ajoneuvoalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: