Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Syksyllä/ joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija

Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan!

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille.

Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja ruuan tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.

Opinnot Keudassa

Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä opintojen aikana järjestetään erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan tai matkailualan tutkinnoilla. Keudassa osallistutaan aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Tiimityötaidot
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Reippaus ja joustavuus

Ravintola- ja catering-alalta valmistuttuasi voit työskennellä esim. ravintolassa, ruokapalveluyrityksessä, kahvilassa, pitopalveluyrityksessä tai vähittäiskaupan ruokatiskillä. Työllisyystilanne alalla on hyvä!

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa täyttämällä hakulomake Keudan omilla nettisivuilla.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella. Opiskelija saa tukea suomen kielen oppimiseen koko koulutuksen ajan.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvoinnit
Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: