Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Järvenpää
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Sinustako majoitus- ja ravintola-alan menestyksekäs esihenkilö?

Kaipaatko lisää tukea ihmisten johtamiseen? Tiesitkö, että hyvällä johtamisella on paljon merkitystä työssä viihtymiseen. Hyvä esihenkilö saa työntekijöistä parhaat puolet esiin ja saa työntekijät sitoutumaan työpaikkaan. Keudassa saat paljon työkaluja parempaan johtamiseen ja opit tunnistamaan omat vahvuudet ja heikkoudet. Tarjoamme työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Meillä kehityt myös työn suunnittelussa, perehdyttämisessä, rekrytoinnissa sekä palautteen antamisessa. Opit tunnistamaan keinoja parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden ja tuloksen saavuttamiseen.

Tutkinnon voi suorittaa joustavasti oman työn ohessa oppisopimuksella tai oppilaitosmuotoisena koulutuksena. Tutkinnon suorittaminen vaatii, että toimit esihenkilötehtävissä majoitus- tai ravitsemisalan liikkeessä. Esimerkiksi työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä. Keudassa on moderni verkko-oppimisympäristö myös etäopiskeluun ja opiskelupäiviä on noin kerran kuukaudessa. Keudan ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa rakennat oman henkilökohtaisen oppimisen polkusi, jossa huomioidaan aiempi osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joihin oikeasti tarvitset lisää osaamista. Koulutuksen kesto määräytyy sinun aiemman osaamisen mukaan (1-1,5 vuotta). Hae mukaan!

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Asiakaslähtöisyys
  • Kokonaisuuden hallinta ja vastuullinen työtapa
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Työllistyminen

Tutkinnon suoritettuasi työskentelet vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Meillä voit suorittaa myös pienempiä tutkinnon osia, esimerkiksi Esimiehenä toimiminen (60 osp) tai Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp). Voit myös hyödyntää Keudan laajaa koulutustarjontaa monipuolisesti.

Päivä-monimuotokoulutus

Voit aloittaa opinnot oman toiveesi mukaan joustavasti, jatkuva haku!
Lähiopetusta on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Tämä opiskelupäivä on joko tiistai, keskiviikko tai torstai klo 9.00-16.00. Koulutukseen voi osallistua joko Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä tai verkossa.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Koulutus edellyttää alan työkokemusta.

Työpaikka

Monimuotokoulutus edellyttää esimiehenä toimimista majoitus- ja ravitsemusalan työpaikassa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: