Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammatillisen tutkinnon osat
Kerava, Verkossa
Alkavat koulutukset
Kerava
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp

Tutkinnon osassa perehdytään varhaiskasvatussuunnitelman käyttämiseen työvälineenä päiväkodissa, yksilön ja ryhmän ohjaamiseen sekä pedagogisen tiimin jäsenenä toimimiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.

Voit hakeutua tähän muuntokoulutukseen, jos olet aiemmin suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon. Tämän tutkinnon osan suoritettuasi olet kelpoinen varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018).

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Koulutukseen hakeutujalla tulee olla suoritettuna perhepäivähoitajan ammattitutkinto TAI kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon perhepäivähoidon osaamisala.

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Esteenä koulutukseen osallistumiselle voivat olla:

  • sellainen psyykkinen tai fyysinen sairaus tai vamma, joka estää käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten psykoottistasoinen oireilu tai vakavasti toimintakykyä laskeva masennus
  • vakava sosiaalisten tilanteiden pelkotila tai viittomisen estävä sairaus tai vamma
  • muu sairaus tai vamma, joka vaarantaa opiskelijan oman tai muiden käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistuvien tai niissä työskentelevien terveyden tai turvallisuuden
  • päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.

Koulutus kuuluu SORA-lainsäädännön alle.

Rikosrekisteriote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Tutkinto / todistus

Muuntokoulutus, tutkinnon osa Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi -muuntokoulutus 30 osp täytä seuraavat tiedot: