Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija

Keuda
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi
Alkavat koulutukset
Järvenpää
Joustavasti

Kerava
Joustavasti

Mäntsälä
Joustavasti

Nurmijärvi
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille. Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja ruuan tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.

Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä opintojen aikana järjestetään erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin.

Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan tai matkailualan tutkinnoilla. Keuda osallistuu aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Tiimityötaidot
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Reippaus ja joustavuus

Työllistyminen

Ravintola- ja catering-alalta valmistuttuasi voit työskennellä esim. ravintolassa, ruokapalveluyrityksessä, kahvilassa, pitopalveluyrityksessä tai vähittäiskaupan ruokatiskillä. Työllisyystilanne alalla on hyvä!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: