Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp

Keuda
Yhteenveto
8 kuukautta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Tuusula
Ammatillisen tutkinnon osat
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp

Tämä koulutus sopii vammaistyön osaamisalasta valmistuneille lähihoitajille, jotka haluavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyyden (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018 §3). Tutkinnon osan suoritettuasi saat pätevyyden työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Tutkinnon osassa opiskellaan seuraavat sisällöt

 • Varhaiskasvatuksen säädökset
 • Pedagogiikka ja lapsen osallisuus varhaiskasvatuksessa
 • Varhaiskasvatuksen hoitotyö, lääkehoitosuunnitelma ja lasten hätäensiapu
 • Varhaiskasvatuksen ravitsemussuositukset ja ravitsemuskasvatus
 • Tunnetaidot
 • Lapsen kielen ja ajattelun kehitys
 • Leikki ja liikkuminen

Toteutusvaihtoehdot

Suoritettava tutkinnon osa on Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen (40 osp). Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuuhenkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan(HOKS). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Monimuotokoulutus | verkkokoulutus

Kokonaan työpaikalla oppien ja verkko-opintoina! Osaamista hankitaan työpaikalla oppien (oppisopimuksella tai koulutussopimuksella) ja verkko-opintojen avulla. Koulutus ei sisällä lähiopetuspäiviä ja sen voi aloittaa kuukausittain.

Päivä-monimuotokoulutus/ Ilta-monimuotokoulutus
Tuusula Kirkkotie

Monimuotokoulutus sisältää alan työpaikassa järjestettävää koulutusta, lähiopetusta oppilaitoksessa, etätehtäviä sekä verkko-opintoja yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kielitaito

 • Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Valmiudet

 • Koulutukseen hakeutujalla tulee olla suoritettuna sosiaali- ja terveysalan perustutkinto vammaistyön osaamisalalta, sekä työkokemusta alalta.

Terveydentilavaatimukset

 • Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opiskelijaksi ottamisen esteistä löytyy lisätietoa oppilaitoksen sivuilta.

Rikosrekisteriote

 • Rikosrekisteriote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 45 osp täytä seuraavat tiedot: