Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (tutkinnon osa)

Keuda
Yhteenveto
8 kuukautta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Päivä-monimuotokoulutus
Tuusula
Ammatillinen koulutus
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (tutkinnon osa)

Tämä koulutus sopii vammaistyön osaamisalasta valmistuneille lähihoitajille, jotka haluavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyyden (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018 §3). Tutkinnon osan suoritettuasi saat pätevyyden työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Opinnot Keudassa

Keudassa saat kannustavan oppimisympäristön loistavalla sijainnilla, jonka yhteydessä on myös opiskelija-asuntola. Opintojen aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kansainväliselle työelämäjaksolle. Voit osallistua myös alan yritysvierailuihin, messuihin, Keudan kahvilatoimintaan, tuotteiden valmistukseen, asiakastapahtumiin ja myymälätyöskentelyyn.

Tutkinnon osassa opiskellaan seuraavat sisällöt

  • Varhaiskasvatuksen säädökset
  • Pedagogiikka ja lapsen osallisuus varhaiskasvatuksessa
  • Varhaiskasvatuksen hoitotyö, lääkehoitosuunnitelma ja lasten hätäensiapu
  • Varhaiskasvatuksen ravitsemussuositukset ja ravitsemuskasvatus
  • Tunnetaidot
  • Lapsen kielen ja ajattelun kehitys
  • Leikki ja liikkuminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (tutkinnon osa), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Koulutukseen hakeutujalla tulee olla suoritettuna sosiaali- ja terveysalan perustutkinto vammaistyön osaamisalalta, sekä työkokemusta alalta.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (tutkinnon osa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvoinnit
Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (tutkinnon osa) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Töihin vankilaan?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua! Haku rikosseuraamusalan koulutukseen 1.1.–31.1.2021.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: