Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp)

Opiskelijalle maksuton pätevöitymiskoulutus

Koulutuksen tavoitteena oppia tekemään asbestipurkutöitä ja muita haitallisia aineita sisältäviä purkutöitä. Koulutuksen suoritettuasi osaat tehdä asbestitöitä työturvallisuuslain ja valtioneuvoston asbestityön purusta tekemän päätöksen edellyttämällä tavalla. Hallitset purku- ja kapselointimenetelmät suojauksineen ja osaat käyttää tarvittavia alipaine- ja imurilaitteistoja sekä työssä tarvittavia muita välineitä.

Koulutuksen sisältö:

Haitta- ja riskitekijät asbestityössä Asbestipitoiset rakennusmateriaalit Asbestipurkutyön suunnittelu ja vaiheistaminen Purkumenetelmät, asbestipurkutyö osastossa ja purkupussimenetelmä Työmaa-alueen erottaminen ympäröivistä tiloista ja alueista Asbestipitoisten ja muiden rakennusjätteiden käsittely Puhdastilamittaus Asbestipurkutöissä käytettävät suojavarusteet, koneet ja laitteet Asbestityöhön liittyvät lait ja asetukset Työnjohto asbestityössä Asbestipurkutyön luovutusasiakirjat Asbestikartoitus

Suoritettava Asbestityöt (40 osp) on yksi tutkinnon osa talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta alalta ja olet jo käynyt alan perustutkinnon tai ammattitutkinnon. Alan työpaikka on eduksi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puolitoista kuukautta.

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutus- tai oppisopimuksella, kahdeksan lähiopetusiltaa Keudan toimipisteessä sekä etätehtäviä. Lähiopetusta on tiistaisin ja torstaisin klo 17.00 – 21.00. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Koulutus alkaa 28.2.2023.

Kysy lisää!

Koski Aki

Opettaja

+358 400 434 376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Kantola Markku

Opettaja

+358 405 654 953

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Asbestipurkutyön pätevyys (40 osp) täytä seuraavat tiedot: