Ammatilliset perustutkinnot

Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15–180 osp)

Keuda, paikassa Tuusula (+2 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15–180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Joustava tapa kouluttautua ammattiin!

Opiskele ikääntyneiden hoitoon suuntautuneeksi lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi. Opintojen jälkeen voit työllistyä ikääntyneiden asumispalveluihin tai kotihoitoon. Voit opiskella koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (180 osp) tai yksittäisiä tutkinnon osia. Halutessasi voit suorittaa esimerkiksi hoiva-avustajan opinnot (60 osp), jotka muodostuvat Kasvun ja osallisuuden edistämisen ja Ikääntyvien osallisuuden edistämisen tutkinnon osista. Saat tarkempaa tietoa tarjolla olevista tutkinnon osista tutustumalla oheiseen Keudan toteutussuunnitelmaan.

Tässä koulutuksessa osaamista hankitaan verkkoympäristössä ja alan työpaikalla oppien. Opiskeluun ei lähtökohtaisesti sisälly lähiopetuspäiviä oppilaitoksella, vaan osaamista hankitaan verkossa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa etänä. Suurin osa osaamisen hankkimisesta toteutuu alan työympäristöissä aidoissa työtehtävissä. Työpaikalla osaamisen hankkimista ohjaavat työpaikkaohjaaja ja opettaja etäyhteyksien avulla.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä ja verkko-opintoja. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutuksen voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Verkko-opintoihin vaaditaan itsenäistä työskentelyotetta ja hyvät tietotekniset valmiudet. Oma tietokone kameralla ja nettiyhteyksillä on välttämätön.

Työpaikka

Koulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Terveydentilavaatimukset

Lähihoitajan opinnoissa ja työssä korostuvat hyvä psyykkinen tasapaino, fyysinen toimintakyky sekä yhteistyötaidot. Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Rikostaustaote

Opiskelijoiden tulee esittää rikostaustaote opintojen alkaessa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Kuussaari Sanna

Opettaja

+358504419921

Tuusula, Kirkkotie 31

Roos Mia

Opettaja

+358504419920

Tuusula, Kirkkotie 31

Jokelainen Minna

Opinto-ohjaaja

+358401875409

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15–180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15–180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu