Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Nurmijärvi, Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Tule hankkimaan lisää osaamista ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutumisesta!

Koulutus sopii ikääntyneiden parissa työskenteleville tai heidän pariin työhön suuntautuville. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan ikäihmisten kanssa tehtävää työtä ja käyttämään monipuolisesti alan työmenetelmiä ja -välineitä asiakkaan osallisuuden edistämiseksi. Ikäihmisten parissa työskentelet alan säädökset, eettiset periaatteet ja arvot tuntien. Koulutuksesta saat lisää osaamista onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Koulutuksen jälkeen voit myös opiskella lisää sosiaali- ja terveysalaa.

Opiskelu toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Työelämässä oppiminen voi tapahtua oppisopimuksella opiskelijan omassa työpaikassa tai Hyvinvointikampuksella tai koulutussopimuksella muussa alan työpaikassa.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 3 – 6 kuukautta.

Päivä-monimuotokoulutus | Tuusula, Nurmijärvi

Opintoihin voi hakeutua jatkuvasti ja aloittaa kuukausittain. Tässä työvaltaisessa koulutuksessa hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina. Lisäksi on jonkin verran lähiopiskelua. Koulutusta järjestetään sekä Tuusulassa että Nurmijärvellä.

Ilta-monimuotokoulutus | Tuusula

Lähiopiskelua on noin yhtenä iltana viikossa Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa sekä verkko-opetusta kerran viikossa. Tämän lisäksi hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Hollmén Johanna

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 401 454 918

Tuusula, Kirkkotie 31

Kojo Marjaana

Opettaja

+358 401 745 438

Nurmijärvi, Lopetie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp) täytä seuraavat tiedot: