Ammatilliset perustutkinnot

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Keuda, paikassa Tuusula (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tule hankkimaan lisää osaamista ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutumisesta!

Koulutus sopii ikääntyneiden parissa työskenteleville tai heidän pariin työhön suuntautuville. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan ikäihmisten kanssa tehtävää työtä ja käyttämään monipuolisesti alan työmenetelmiä ja -välineitä asiakkaan osallisuuden edistämiseksi. Ikäihmisten parissa työskentelet alan säädökset, eettiset periaatteet ja arvot tuntien. Koulutuksesta saat lisää osaamista onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Koulutuksen jälkeen voit myös opiskella lisää sosiaali- ja terveysalaa.

Opiskelu toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Työelämässä oppiminen voi tapahtua oppisopimuksella opiskelijan omassa työpaikassa tai Hyvinvointikampuksella tai koulutussopimuksella muussa alan työpaikassa.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 3 – 6 kuukautta.

Päivä-monimuotokoulutus | Tuusula, Nurmijärvi

Opintoihin voi hakeutua jatkuvasti ja aloittaa kuukausittain. Tässä työvaltaisessa koulutuksessa hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina. Lisäksi on jonkin verran lähiopiskelua. Koulutusta järjestetään sekä Tuusulassa että Nurmijärvellä.

Ilta-monimuotokoulutus | Tuusula

Lähiopiskelua on noin yhtenä iltana viikossa Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa sekä verkko-opetusta kerran viikossa. Tämän lisäksi hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Hollmén Johanna

Opettaja

+358401454918

Tuusula, Kirkkotie 31

Kojo Marjaana

Opettaja

+358401745438

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu