Erikoisammattitutkinnot

Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vanhustyön osaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa!

Tavoitteena on lisätä aktiivisesti ikääntyvien osallistamista kokonaisvaltaiseen kuntoutumiseen sekä kartoittaa elin- ja toimintaympäristöön, asumiseen sekä talouteen liittyvät mahdollisuudet ja rajoitukset. Koulutuksen sisältönä on muun muassa suunnitelmallinen toimintakyvyn kartoittaminen ja edistäminen ikäihmisen arjessa. Koulutuksessa saat alan uusinta tietoa ja taitoa ja kehityt vanhustyön asiantuntijaksi.

Suoritettava Ikävalmentajana toimiminen (60 osp) on yksi tutkinnon osa Vanhustyön erikoisammattitutkinnosta (180 osp).

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka työskentelet ikäihmisten parissa ja sinulla on aiemmin suoritettu alalle soveltuva tutkinto. Tätä tutkinnon osaa voi opiskella, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää noin seitsemän kuukautta.

Opinnot sisältävät opiskelua Pinja-verkkoalustalla ja työpaikalla oppimista ikääntyvien parissa. Opintoihin voi tulla mukaan joustavasti. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Kuussaari Sanna

Opettaja

+358504419921

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikävalmentajana toimiminen (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu