Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)

Paranna kannattavuutta!

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan kannattavuuslaskennasta ja budjetoinnista ja perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Opit katetuottolaskennan perusteet sekä ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamisessa. Käytännönläheiset harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään erilaisia laskelmia ja raportteja.

Koulutuksen jälkeen osaamisesi omissa töissäsi on syventynyt. Suoritettava Kannattavuuslaskenta ja budjetointi (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Opiskelua voi jatkaa liiketoiminnan ammattitutkinnossa henkilökohtaisen suunnitelman ja työtilanteen mukaan.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus hyödyttää kaikkia, jotka haluavat tehdä kannattavaa myyntiä; esimerkiksi yrittäjät ja myynnin tehtävissä toimivat. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa.

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutus järjestetään Keuda-talossa Keravalla, keskeisellä paikalla, hyvien yhteyksien varrella.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 3-5 kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa osaamisen hankkimista koulutus- tai oppisopimuksella, kontaktiopetusta Keuda-talossa ja/tai Teams-etäyhteydellä sekä omaan työhön liittyviä tehtäviä.

Kontaktiopetusta järjestetään seuraavan kerran keväällä 2023, mutta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä ja keskustella henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Kysy lisää!

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358 505 935 465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp) täytä seuraavat tiedot: