Ammatillinen koulutus

Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Paranna kannattavuutta!

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan kannattavuuslaskennasta ja budjetoinnista ja perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Opit katetuottolaskennan perusteet sekä ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamisessa. Käytännönläheiset harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään erilaisia laskelmia ja raportteja.

Koulutuksen jälkeen osaamisesi omissa töissäsi on syventynyt. Suoritettava Kannattavuuslaskenta ja budjetointi (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Opiskelua voi jatkaa liiketoiminnan ammattitutkinnossa henkilökohtaisen suunnitelman ja työtilanteen mukaan.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus hyödyttää kaikkia, jotka haluavat tehdä kannattavaa myyntiä; esimerkiksi yrittäjät ja myynnin tehtävissä toimivat. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 3–5 kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa osaamisen hankkimista koulutus- tai oppisopimuksella, kontaktiopetusta Teams-etäyhteydellä sekä omaan työhön liittyviä tehtäviä. Seuraavat yhteiset Teams-opetuspäivät ovat 25.9.2023 ja 23.10.2023 klo 9.00–15.00. Ole yhteydessä, niin keskustellaan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358505935465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu