Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja (60 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja (60 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Päivitä kirjanpidon osaaminen seuraavalle tasolle!

Koulutus antaa sinulle päivitetyt tiedot kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityistilanteisiin. Koulutuksessa perehdytään mm.

tilikauden aikaisen kirjanpidon hoitamiseen arvonlisäverotukseen liittyvien toimenpiteiden hoitamiseen raporttien tuottamiseen ja tulkitsemiseen.

Suoritettava Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalalla. Esimerkki opintopolusta:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, tutkinnon pakollinen osa (30 osp) Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp) Taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen (60 osp) TAI Tilinpäätös ja verotus (60 osp). Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, jolla on jo kirjanpidon perusosaaminen ja teet kirjanpitoa työksesi.

Jos olet kiinnostunut kirjanpidon koulutuksesta, mutta sinulla ei ole alan työkokemusta, suosittelemme kirjanpidon osatutkintoa (30 osp) liiketoiminnan perustutkinnosta.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin 4 – 5 kuukautta. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa oppimista koulutus- tai oppisopimuksella, kontaktiopetusta Keudan Keravan toimipisteessä ja/tai Teams-etäyhteydellä sekä ohjattua verkko-opiskelua. Koulutuksessa solmitaan koulutus- tai oppisopimus.

Kontaktiopetus järjestetään keväällä 2023, mutta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä heti tai laittaa hakemus, niin sovitaan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Kysy lisää!

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358 505 935 465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu