Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp)

Kouluttaudu ympäristön ja muuttuneiden olosuhteiden vaatimukset ymmärtäväksi korjausrakentamisen ammattilaiseksi.

Tulevaisuudessa korjausrakentajilta odotetaan monipuolista osaamista eri korjausrakentamisen alueilta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koulutus pitää sisällään eri työvaiheiden hallintaa sekä perehtymistä korjausrakentamisen erityisvaatimuksiin.

Koulutus on tarkoitettu jo rakennusalan kokemusta omaaville sekä alalle tuleville korjausrakentamisesta kiinnostuneille, yritteliäille, palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille.

Koulutuksen teoria- ja halliharjoittelujakso sisältää mm.

purku- ja piikkaustyöt suojaukset ja pölyn hallinta kosteus- homevaurioiden sekä asbestin tunnistaminen vanhojen rakenteiden turvallinen purku kirvesmiestyöt tapetointi, pintakäsittelytyöt, laatoitukset korjausrakentamisen laatu, suunnitelmat ja piirustusmerkinnät märkätilat, muuraus ja tasoitustyöt palokatkot ja läpiviennit LVISA-muutokset/piirustukset työelämän pelisäännöt uusi tekniikka vanhassa rakennuksessa.

Lisäksi koulutuksen aikana suoritetaan työturvallisuuskortti, tulityökortti ja EA1-kortti.

Tämän koulutuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus suorittaa muitakin rakennusalan perustutkinnon osia tai jatkaa suorittamaan perustutkintoa, tai jos sinulla on tarvittava määrä osaamista sekä kokemusta, voit suorittaa talonrakennusalan ammattitutkinnon tai osatutkinnon.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintojen kesto tarkentuu suunnitelman teon yhteydessä.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähiopetuksesta työsalissa ja luokassa, ohjatusta etäopiskelusta sekä alan työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Työssäoppimisjaksolla perehdytään käytännön työtehtäviin alan yrityksissä. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Jos olet jo alan työssä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Alaraatikka Juha

Opettaja

+358 503 458 198

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Korjausrakentamisen moniosaaja (15 osp) täytä seuraavat tiedot: