Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä (50 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä (50 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tule mukaan syventämään osaamistasi!

Täydennyskoulutus ohjausalan ammattilaisille

Koulutuksen keskeisinä teemoina ovat psyykkiset oireet, hyvinvoinnin edistäminen, perheen tukeminen, tunne- ja turvataidot, päihteettömyyden tukeminen sekä väkivaltainen käyttäytyminen. Mukana ovat luennoimassa Keudan opettajien lisäksi mm. Pelastakaa Lapset ry:n RadicalWeb-hankkeen asiantuntijat.

Koulutus on Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon (150 osp) ohjauksen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka toimit ohjaustyön ammattilaisena ja haluat lisää osaamista ajankohtaisista teemoista alaan liittyen. Koulutuksen aikana pääset keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia myös muiden samalla alalla työskentelevien opiskelijoiden kanssa.

Tätä tutkinnon osaa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote, mikäli työskentelet koulutuksen aikana alaikäisten parissa työpaikalla, jossa vaaditaan rikostaustaotteen esittämistä.

Mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta alalta, haethan Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon tai Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon, joissa työpaikkaa ei tarvitse olla hakuvaiheessa.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta Tuusulassa viitenä maanantaina klo 12–16 (6.3.2023, 3.4.2023, 8.5.2023, 4.9.2023 ja 2.10.2023). Lisäksi koulutukseen kuuluu verkko-opiskelua sekä omaan työhön liittyviä välitehtäviä. Monimuotokoulutus edellyttää alan työkokemusta sekä alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Hankit osaamista koulutus- tai oppisopimuksella. Tutkinnon osan suorittaminen edellyttää näytön suorittamista ja arviointia. Arviointiin tarvitaan omalta työpaikalta työpaikkaohjaaja. Koulutus alkaa 6.3.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kymmenen kuukautta.

Kysy lisää!

Meriläinen Niina

Opettaja

+358 504 735 251

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä (50 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä (50 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu