Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp)

Vahva startti hoiva-avustajaksi!

Hoiva-avustajan työ on ihmisläheistä. Hoiva-avustaja auttaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa. Asiakkaat ovat eri-ikäisiä. Hoiva-avustajat voivat työskennellä lasten kasvatustehtävissä päiväkodeissa sekä ikääntyneiden ja vammaisten palvelu- ja hoivakodeissa.

Työ sisältää erilaisten ihmisten kohtaamista, ohjaamista ja auttamista. Hoiva-avustajan työhön kuuluu kokonaisvaltainen arjen askareissa auttaminen. Hoiva-avustaja ohjaa ja avustaa mm. peseytymisessä, pukeutumisessa, ruokailussa, liikkumisessa ja kommunikoinnissa.

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä sosiaali- ja terveysalalla. Opintoihin sisältyy opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja ja suomen kielen opintoja.

Koulutus järjestetään nykyaikaisissa tiloissa Keudassa. Tärkeä osa koulutusta on työpaikalla tapahtuva oppiminen. Näitä jaksoja järjestetään sekä yrityksissä että julkisissa organisaatioissa.

Hoiva-avustajan koulutuksessa suoritat nämä kaksi tutkinnon osaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta:

Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Hoiva-avustajaopintojen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä hoiva-avustajan tehtäviin tai jatkaa opintojasi lähihoitajaksi suorittamalla koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (180 osp).

Tutustu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–2 vuotta.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu hoiva-avustajakoulutus (60 osp) täytä seuraavat tiedot: