Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)

Opiskele varastoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä varasto- ja sisälogistiikan tehtävissä logistiikka-alalla. Opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita ja tutustut varastoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat varastoalan osatutkinnon.

Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Oppilaitoksemme sijainti on loistava, sillä lähistöllä on paljon alan työpaikkoja, joihin on mahdollista työllistyä opintojen jälkeen.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely (25 osp) Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen (30 osp) Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) Suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia (6 osp) Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on arkisin klo 9.00-15.00. Koulutuksen voi aloittaa tammikuussa ja elokuussa. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Jos olet jo alan töissä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Vehtari Arto

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 504 730 498

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp) täytä seuraavat tiedot: