Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Märkätilarakentajan pätevyys (80 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Märkätilarakentajan pätevyys (80 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kouluttaudu päteväksi märkätilarakentajaksi iltaopintoina!

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet rakennusten märkätilojen rakentamiseen ja korjaamiseen itsenäisesti ja määräysten mukaisesti. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa talonrakennusalan ammattitutkintojärjestelmän tutkinnon osat laatoitus ja märkätilojen vedeneritykset. Koulutus varmistaa nykyisten ohjeiden ja määräysten mukaisen märkätilojen vedeneristystöiden osaamisen sekä suoriutumisen sertifikaatin edellyttämästä kirjallisesta tentistä ja työnäytöstä.

Tentin ja näyttökokeen hyväksytysti läpäistyäsi voit hakea henkilösertifikaattia Eurofins Expert Services Oy:ltä. Saat myös osatutkintotodistuksen suorittamistasi talonrakennusalan ammattitutkinnon osista.

Koulutuksen sisältöä:

Märkätilarakenteiden rakennusfysiikan perusteita Märkätilojen vedeneristysmenetelmät Vedeneristyksen alusrakenteet Märkätilojen rakennepiirustukset ja työselitykset Rakentamismääräykset, ohjeet ja valvonta Vedeneristystyöt Märkätilarakentamisen yleiset työvaiheet ja aikataulutus Lattioiden pintavalut ja korjaukset Laattojen kiinnitys ja saumaus: laattojen erityispiirteiden huomioiminen Laatoittamisen työkalut: leikkaaminen ja reikien teko, tasausjärjestelmät Näyttö ja tentti

Suoritettavat Märkätilojen vedeneristykset (40 osp) ja Laatoitus (40 osp) ovat talonrakennusalan ammattitutkinnon osia.

Tutustu talonrakennusalan ammattitutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta alalta ja olet jo käynyt alan perustutkinnon tai ammattitutkinnon. Lisäksi sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää neljä kuukautta.

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutus- tai oppisopimuksella, lähiopetusta Keudan toimipisteessä sekä etätehtäviä. Lähiopetusta on tiistaisin ja torstaisin klo 17.00 – 19.00. Koulutus alkaa 7.3.2023.

Kysy lisää!

Koski Aki

Opettaja

+358 400 434 376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilarakentajan pätevyys (80 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilarakentajan pätevyys (80 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu