Ammattitutkinnot

Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35+35 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35+35 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tule syventämään maskeerauksen osaamistasi!

Maskeeraajana työskentelet teatterissa, televisiossa, erilaisissa elokuvatuotannoissa, valokuvauksissa ja muotinäytöksissä. Maskeeraajalta vaaditaan hyviä kädentaitoja, visuaalista ja taiteellista näkemystä. Maskeeraajan ammattitaitoon kuuluvat myös muodin, trendien ja niiden vaihteluiden tunteminen eri aikakausina.

Koulutuksen aikana suoritat kaksi tutkinnon osaa Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnosta (150 osp). Tutustu tutkinnon osien sisältöön tarkemmin:

Maskeerauksen toteuttaminen tuotannossa (35 osp) Erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35 osp)

Keudassa voit myös suorittaa koko tutkinnon.

Tutustu Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii maskeerausosaamisen syventämiseen sinulle, joka työskentelet maskeeraajana tai teet ehostuksia/ meikkejä teatterissa, televisiossa, erilaisissa elokuvatuotannoissa, valokuvauksissa ja muotinäytöksissä. Koulutus sopii sinulle myös, jos olet hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen ja kiinnostunut erikoisehostamisesta ja/tai maskeerauksesta tai jos sinulla on harrastuneisuutta erikoisehostamisesta ja olet kiinnostunut maskeeraajan työstä.

Tarvitsetko vahvistusta osaamiseesi?

Keudassa Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon paikallisesti tarjottava, valinnainen tutkinnon osa Näytösehostus (15 osp) antaa sinulle valmiuksia erikoisehostusten tekemiseen. Näytösehostus toimii siltana näihin Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon kuuluvien tutkinnon osien opintoihin.

Miten ja missä voin opiskella?

Maskeerauksen tutkinnon osat suorittaaksesi tarvitset alan työpaikan, koska osaaminen hankitaan ja näytetään aidossa työympäristössä. Koulutuksessa solmitaan koulutus- tai oppisopimus.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Bull Minna-Maija

Opettaja

+358504150952

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35+35 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35+35 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu