Media-alan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Media-alan ammattitutkinto (150 osp)

Ammatillista osaamista media-alan monipuolisiin tehtäviin

Media-alan ammattitutkinto avaa ovet elokuvan, radion ja web designin elämykselliseen maailmaan. Media-alan ammattilaisena tunnet alan toimintaympäristön ja työskentelet joko itsenäisesti tai osana moniammatillista työryhmää.

Ammattitutkinnon avulla syvennät ja kehität media-alan osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä tutustut asiakaslähtöisiin tuotantoprosesseihin. Joustava opiskelupolku audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla sekä käytössäsi olevat alan laitteistot ja uusimmat ohjelmistot takaavat opintojen sujuvan etenemisen. Adoben ohjelmat voit asentaa myös omalle koneellesi opintojen ajaksi.

Media-alan ammattitutkinnossa voit suorittaa seuraavat polut:

Elokuva | Elokuva-polun toteutussuunnitelma Radio | Radio-polun toteutussuunnitelma Web Design | Web Design -polun toteutussuunnitelma

Opetussisällöt ovat monipuolisia ja työelämälähtöisiä. Sisällöt ovat polusta riippuen esimerkiksi:

Dramaturgian perusteet Media-alan yrittäjyys, liiketoimintasuunnitelmat, tuotannon kehittely Kuvaus-, äänitys-, valaisu- ja jälkituotantotyö Lähetyslaitteiden ja -ohjelmistojen käyttö- ja toimintaperiaatteet Työskentely todellisessa radioympäristössä Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus Verkkoanalytiikka Hakukoneoptimointi Tutustu tutkinnon sisältöön

Miksi valita media-ala?

Media-alan ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden suuntautua työelämälähtöisesti media-alan työtehtäviin tai hakea jatko-opintoihin korkeakouluun. Opintojen aikana syvennät osaamistasi elokuva-, teatteri-, web- tai radiotuotannon tehtäviin. Voit työskennellä esimerkiksi verkkopalveluja tarjoavissa yrityksissä, mainos- ja viestintätoimistoissa, televisio- ja radiotuotannoissa tai freelancerina.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto edellyttää aiempia opintoja tai työkokemusta media-alalta sekä media-alan työ- tai harjoittelupaikkaa opintojen ajaksi. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisikaan työ- tai harjoittelupaikkaa. Sinun tulee kuitenkin etsiä harjoittelupaikka viimeistään aloitettuasi opinnot. Sopiva pohjatutkinto on esimerkiksi media-alan perustutkinto. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähiopetuksesta, projekteista ja työpaikalla oppimisesta. Lähiopetusta on klo 10-15, noin 2-3 päivänä kuukaudessa. Projekteihin liittyen opiskelua voi olla myös muina aikoina. Koulutuksessa otamme huomioon tutkinnon tavoitteet ja työelämän ajankohtaiset tarpeet. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Lohimäki Aku

Opettaja

+358 401 744 478

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Nordlin Jan-Ole

Opettaja

+358 504 150 913

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Media-alan ammattitutkinto (150 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto (150 osp) täytä seuraavat tiedot: