Ammatilliset perustutkinnot

Monipalveluosaaja (15 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monipalveluosaaja (15 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehity monipalveluosaajaksi!

Monipalveluosaajan tutkinnon osa on mahdollista sisällyttää mihin tahansa perustutkintoon. Opintojen aikana tavoitteena on perehtyä 2–3 eri työtehtävään.

Työskentelet monipalveluosaajana, tutustut monipalvelun työtehtäviin ja laajennat näissä osaamistasi esimiehesi ja Keudan opettajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti. Arvioit ja kehität osaamistasi ja työympäristöäsi, huomioit palvelun laatuvaatimukset. Työskentelet tiimeissä, verkostoissa ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Sitoudumme opetuksessa myös vastuullisuuslupauksiin.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää korkeintaan neljä kuukautta.

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena oppisopimuksella omassa alan työssäsi. Lisäksi koulutus sisältää Teams-verkko-opintoja iltapäivisin noin kahden viikon välein, sekä oppimista ohjaavia tehtäviä. Oppisopimuskoulutus käynnistyy Teamsissa. Mikäli tavoitteena on koko tutkinnon suorittaminen, opintopolku rakennetaan alakohtaisesti, henkilökohtaiseen osaamisen kehittämisen suunnitelmaan yhdessä esimiehen ja työpaikkaohjaajan kanssa.

Koulutus alkaa seuraavan kerran lokakuussa 2023.

Edellytykset opiskelulle

Koulutus edellyttää alan työpaikkaa ja aikaisempaa kokemusta alalta. Tarvitset oman läppärin, mikäli työpaikallasi ei ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Nevala Raili

Opettaja

+358505624858

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monipalveluosaaja (15 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monipalveluosaaja (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu