Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Perehdyttämisen osaaja (60 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Perehdyttämisen osaaja (60 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehity perehdyttäjänä ja työnopastajana!

Tutkinnon osa antaa osaamista tuloksekkaaseen, monipuoliseen perehdyttämiseen organisaation kokonaisuudesta perehdytettävän käytännön työtehtäviin. Opit ohjaamaan vuorovaikutteisesti ja kannustavasti perehdytettävien erilaisuuden huomioiden sekä seuraamaan ja arvioimaan osaamisen kehittymistä.

Suoritettava Perehdyttäminen ja työnopastaminen (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinnon tai liittää tutkinnon osan toiseen ammattitutkintoon.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka perehdytät ja ohjaat työssäsi toisia työntekijöitä tai työelämässä oppijoita.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 4-5 kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa oppimista koulutus- tai oppisopimuksella, kontaktiopetusta Keuda-talolla Keravalla ja/tai Teams-etäyhteydellä sekä ohjattua verkko-opiskelua. Koulutuksessa solmitaan koulutus- tai oppisopimus.

Kontaktiopetus alkaa 9.1.2023, mutta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä heti tai laittaa hakemus, niin sovitaan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Kysy lisää!

Nuotiomaa Irmeli

Opettaja

+358 401 745 437

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perehdyttämisen osaaja (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perehdyttämisen osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu