Ammatilliset perustutkinnot

Polku lähihoitajaksi (57 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Polku lähihoitajaksi (57 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hoiva-alalla on pulaa osaavista tekijöistä – hae ammatilliseen koulutukseen!

Tämä koulutus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on suunnata kohti lähihoitajan työtä. Koulutuksessa suoritetaan nopeassa tahdissa monimuotona Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) kaksi yhteistä pakollista tutkinnon osaa. Tutkinnon osat ovat: Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) ja Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp). Lisäksi suoritetaan yhteisistä tutkinnon osista pakollinen opinto: Toiminta digitaalisessa ympäristössä (2 osp). Tämän jälkeen voit jatkaa opintoja valitsemassasi osaamisalassa oppilaitosmuotoisesti opiskellen tai oppisopimuksella.

Tutustu Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, jos haluat opiskella monimuotototeutuksena yhdistellen lähiopetusta oppilaitoksessa, verkko-opintoja sekä työpaikalla oppimista. Sinulla tulee olla tarvittavat laitteet Teams-opetukseen osallistumiseen ja verkkotehtävien tekemiseen sähköisessä Pinja-oppimisympäristössä.

Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote, mikäli tulet työskentelemään koulutuksen aikana työpaikalla, jossa rikostaustaotteen esittämistä vaaditaan.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kahdeksan kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutus- tai oppisopimuksella, lähiopetusta Keudan toimipisteessä ja Teams-etäyhteydellä sekä verkkotehtäviä Pinja-oppimisympäristössä. Koulutus toteutuu ajalla 6.11.2023–7.6.2024 kullekin yksilöllisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp)

6.11.2023–26.1.2024 Opetus oppilaitoksessa ja verkossa (loma 23.12.2023– 2.1.2024) 29.1.–22.3.2024 Koulutussopimus työpaikoilla

Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp)

25.3.–26.4.2024 Opetus oppilaitoksessa ja verkossa 29.4.–7.6.2024 Koulutussopimus työpaikoilla

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Hae koulutukseen 31.10.2023 mennessä.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Aro Sari

Opettaja

+358401745446

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Kojo Marjaana

Opettaja

+358401745438

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Polku lähihoitajaksi (57 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Polku lähihoitajaksi (57 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu