Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille (66 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille (66 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hae eväitä ravintola-alan perustyötehtäviin!

Koulutuksen aikana saat valmiuksia työskennellä avustavissa tehtävissä ravitsemisliikkeissä opiskelemalla ravitsemispalveluissa toimimista sekä lounasruokien valmistusta. Koulutuksen aikana suoritat osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Lounasruokien valmistus (40 osp) Ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)

Suomen kielen opintoja ja tukea sen oppimiseen on tarjolla koko koulutuksen ajan. Opetus on pääasiallisesti suomen kielellä, lähtötaso varmistetaan. Opetuksen tukikielenä on tarvittaessa englanti ja venäjä. Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti aiemman työhistorian ja oman kehittämissuunnitelman perusteella.

Koulutuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi kokiksi tai tarjoilijaksi suorittamalla koko Ravintola- ja catering-alan perustukinnon (180 osp), mikäli opiskeluvalmiutesi ovat riittävät.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus on tarkoitettu pääasiallisesti ukrainalaisille, mutta soveltuu myös muille maahanmuuttajille. Aiempaa osaamista alalta ei vaadita.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää päiväopintoja Keudassa sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Lähiopetusta on ma–pe klo 8.30–16 välillä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaaminen, opinnot ja työkokemus. Keskimäärin koulutus kestää 10 kuukautta. Seuraava aloitus on 15.1.2024

Jos olet alan töissä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Koulutuksen esittely ukrainan kielellä – Презентація навчання (українською мовою)

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Bemerståhl Jyri

Opettaja

+358504150727

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358503219155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille (66 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille (66 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu