Ammatilliset perustutkinnot

Teknisen suunnittelun osaaminen (15–90 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Teknisen suunnittelun osaaminen (15–90 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Aloita ura rakennussuunnittelun parissa!

Kouluttaudu osaajaksi rakennus-, talotekniikan- ja korjausrakentamisen tietomallihankkeisiin.
Keuda aloittaa koulutuskokonaisuuden, jonka aikana tuotetaan viimeisimpien rakennussuunnittelumenetelmien osaajia. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle sellainen osaaminen, jolla opiskelija tuo aitoa lisäarvoa rakennussuunnitteluhankkeisiin.

Koulutuksen aikana opiskelet rakennuspiirustusten lukemista, muokkaamista ja tuottamista. Opiskelet lisäksi rakennustietomallinnuksen salat. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat tuottaa tietomallisuunnitelmia itsenäisesti. Koulutuksessa painotetaan alalla vallitsevia tarpeita, joita ovat korjausrakentaminen ja talotekninen suunnittelu. Koulutuksen jälkeen ymmärrät kotimaiset tietomallivaatimukset ja osaat hyödyntää niitä käytännön suunnittelutyössä.

Koulutuksen aikana suoritetaan Teknisen suunnittelun perustutkinnon 1–4 ammatillista tutkinnon osaa:

Rakennusteknisissä suunnittelussa toimiminen (45 osp) 3D-skannaaminen ja pistepilvien hyödyntäminen (15 osp) Korjausrakentamisen suunnittelussa toimiminen (15 osp) Taloteknisessä suunnittelussa toimiminen (15 osp)

Täytä hakemus ja aloita opiskelu!

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, jolla on hyvät tietotekniset perustaidot ja halu työskennellä avustavissa tehtävissä rakentamisen parissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan työkokemusta. Koulutuksen tavoitteena on tarjota sellaiset perusvalmiudet ja osaaminen, joka tarjoaa aitoa lisäarvoa työnantajayritykselle rakentamisen suunnittelun, rakennuttamisen tai rakentamisen dokumenttien tuotannon ja käsittelyn parissa.

Tavoitteena on työllistyä mm. arkkitehti-, rakenne-, talotekniikan suunnitteluyritykseen, rakennuttajatoimistoon, rakennusliikkeeseen, tai kunnan tekniseen yksikköön. Työtehtävinä voi olla mm. rakennusten inventoiminen, projektien lähtötietojen kerääminen ja suunnittelun projektin valmistelu, sekä suunnittelijan ohjauksessa tehtävät tietomallinnustehtävät.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma. Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto voi olla henkilökohtainen.

Päiväkoulutus (ja päivä-monimuotokoulutus)

Koulutus toteutetaan pääosin lähiopiskeluna. Koulutus sisältää myös itsenäistä opiskelua sekä työelämässä oppimista. Lähiopiskelupäivät toteutetaan Keudan Wärtsilänkadun toimipisteessä Järvenpäässä. Kaikkien neljän tutkinnon osan lähiopetusjaksot sijoittuvat ajalle 11.9.2023–30.11.2024.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Räsänen Jarkko

Opettaja

+358403519472

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknisen suunnittelun osaaminen (15–90 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknisen suunnittelun osaaminen (15–90 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu