Tyylineuvoja (45 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Tyylineuvoja (45 osp)

Tunne pukeutumisen monet mahdollisuudet!

Tyylineuvojana opastat asiakasta pukeutumiseen liittyvissä asioissa. Määrittelet vartalotyypin ja asiakkaalle parhaiten soveltuvan värimaailman sekä huomioit asuvalinnoissa asiakkaan oman mieltymyksen pukeutumiseen. Tunnet tekstiilimateriaalit ja osaat opastaa asiakasta materiaalivalinnoissa sekä asujen ja asusteiden huoltamisessa. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, ihmisläheisyyttä ja hienotunteisuutta sekä kiinnostusta pukeutumiseen ja väreihin.

Keudassa sinulla on mahdollisuus päästä mielenkiintoisille vierailuille muotialan yrityksiin ja tavata alan asiantuntijoita. Vierailemme mm. yrityksessä, jossa pääset tutustumaan eri aikakausien pukeutumiseen. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös vierailla muotinäytöksissä ja alan messuilla. Perehdymme myös historialliseen pukeutumiseen, etikettipukeutumiseen sekä pukeutumiseen erilaisissa kulttuureissa. Opintojen aikana käymme myös vierailemassa erilaisissa vaatetusliikkeissä sekä tutustumassa eri aikakausien pukeutumiseen pukuvuokraamoissa tai museoissa.

Suoritettava Pukeutumisneuvojana toimiminen (45 osp) on yksi tutkinnon osa Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinnosta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut eri pukeutumistyyleistä tai toimit jo tekstiili- ja muotialalla. Koulutuksen käytyäsi voit työskennellä vaatekaupoissa ja isoissa tavarataloissa, pukuvuokraamoissa, vaatelainaamoissa sekä toimia yrittäjänä tekstiili- ja muotialalla.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Lähtökohtaisesti hakija hankkii työpaikan itse, mutta mahdollisuuksien mukaan opettaja voi avustaa työpaikan löytämisessä. Voit kuitenkin lähettää hakemuksen, vaikkei sinulla vielä olisi alan työpaikkaa.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetuspäivien lisäksi verkko-opintoja, ennakko- ja etätehtäviä sekä alan työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koska suurin osa oppimisesta tapahtuu alan työpaikalla, on työpaikan valinnalla suuri merkitys opintojen monipuolisuudelle. Seuraava koulutus toteutetaan 13.1.2023-16.6.2023.

Koulutuspäivien aiheet:

Tyylineuvojan aloituspäivä (Pinja, Office 365, tutkinnon osan perusteet, blogi) Vartaloanalyysi Värit Tekstiilimateriaalit (tekstiilitasorakenteet, hoito-ohjemerkinnät, elinkaari, ekologisuus) Esittelytilaisuuden järjestäminen, tiedotteet, markkinointi Tilannepukeutuminen Etiketti- ja bisnespukeutuminen Kansainvälinen tapa- ja pukeutumiskulttuuri

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Pitkänen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358 503 507 546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Mansio Maarit

Opettaja

+358 504 150 810

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tyylineuvoja (45 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tyylineuvoja (45 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Tyylineuvoja (45 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tyylineuvoja (45 osp) täytä seuraavat tiedot: