Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele tutkinnon osa kätevästi verkossa ja työpaikalla!

Haluatko tehdä työtä ihmisten hyväksi? Kiinnostaako sinua kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen, mielenterveys- ja päihdetyö eri asiakasryhmien parissa tai lasten ja nuorten mielenterveystaitojen edistäminen?

Voit aloittaa sosiaali- ja terveysalan opinnot suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia, joiden myötä saat osaamista työn suunnitteluun ja asiakkaiden ohjaamiseen arjessa ja palveluissa. Tutkinnon osan voi opiskella joko erillisenä tai sen voi sisällyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja). Järjestämme kolme eri tutkinnon osaa, jotka kaikki voi aloittaa joustavasti oman aikataulun mukaan.

Voit suorittaa yhden tai useamman seuraavista tutkinnon osista:

Kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen (15 osp) Mielenterveys- ja päihdetyö eri asiakasryhmille (15 osp) Lapsen ja nuoren mielenterveystaitojen edistäminen (15 osp) Tutustu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää arviolta kolme kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja verkko-opintoja. Teet asiakastyötä joko projektina tai työpaikalla oppien. Opinnot alkavat verkossa, joten voit rytmittää opiskelusi arkeesi sopivalla tavalla. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Laine Tuija

Opettaja

+358 504 150 859

Tuusula, Kirkkotie 31

Hollmén Johanna

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 401 454 918

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu