Ammatilliset perustutkinnot

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Suorita lastenhoitajan pätevyys!

Tämä koulutus sopii vammaistyön osaamisalasta valmistuneille lähihoitajille, jotka haluavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyyden (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018 §3). Tutkinnon osan suoritettuasi saat pätevyyden työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Tutkinnon osassa opiskellaan seuraavat sisällöt

Varhaiskasvatuksen säädökset Pedagogiikka ja lapsen osallisuus varhaiskasvatuksessa Varhaiskasvatuksen hoitotyö, lääkehoitosuunnitelma ja lasten hätäensiapu Varhaiskasvatuksen ravitsemussuositukset ja ravitsemuskasvatus Tunnetaidot Lapsen kielen ja ajattelun kehitys Leikki ja liikkuminen Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan työelämälähtöisesti ja joustavasti opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Verkkopainotteinen monimuotokoulutus

Kokonaan työpaikalla oppien ja verkko-opintoina!
Hankit osaamista alan työpaikalla oppien (oppisopimuksella tai koulutussopimuksella) ja verkko-opintojen avulla. Koulutus ei sisällä lähiopetuspäiviä. Koulutuksen aloitukset ovat kuukausittain.

Päivä-monimuotokoulutus tai ilta-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus sisältää alan työpaikassa järjestettävää koulutusta, lähiopetusta Keudan Kirkkotien toimipisteessä, etätehtäviä sekä verkko-opintoja yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Edellytykset opiskelulle

Sinulla tulee olla suoritettuna sosiaali- ja terveysalan perustutkinto vammaistyön osaamisalalta sekä työkokemusta alalta. Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi opiskelijan tulee esittää rikostaustaote ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Kari Outi

Opinto-ohjaaja

+358504344105

Tuusula, Kirkkotie 31

Hollmén Johanna

Opettaja

+358401454918

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu