Ammatilliset perustutkinnot

Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele varastoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu ukrainalaisille, jotka haluavat työskennellä varastoalan tehtävissä. Opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita. Tutustut varastoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat varastoalan osatutkinnon.
Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Ukrainankielinen ohjaaja tukee sinua opinnoissasi. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä varastoalan tehtäviin.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely (25 osp) Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen (30 osp) tai Tavaran keräily ja pakkaaminen (30 osp) Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) Suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia (6 osp) Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sisältää alussa paljon suomen kielen opiskelua, joten koulutus sopii suomen kieltä vasta opettelevalle.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen aikana opiskellaan työpaikalla ja oppilaitoksessa. Oppilaitoksessa opetusta on arkisin klo 8.30–14.30. Opinnot sisältävät myös etätehtäviä ja verkko-opintoja. Seuraava toteutus alkaa 15.1.2024.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus järjestetään Mäntsälässä.

Koulutuksen esittely ukrainan kielellä – Презентація навчання (українською мовою)

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Hakijat saavat kutsun haastatteluun.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358503219155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Kilpeläinen Kati

Opettaja

+358401286318

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu