✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Mäntsälä
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)

Opiskele varastoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu ukrainalaisille, jotka haluavat työskennellä varastoalan tehtävissä. Opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita. Tutustut varastoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat varastoalan osatutkinnon.
Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Ukrainankielinen ohjaaja tukee sinua opinnoissasi. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä varastoalan tehtäviin.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely (25 osp) Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen (30 osp) Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) Suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia (6 osp) Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sisältää alussa paljon suomen kielen opiskelua, joten koulutus sopii suomen kieltä vasta opettelevalle.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen aikana opiskellaan työpaikalla ja oppilaitoksessa. Oppilaitoksessa opetusta on arkisin klo 8.30–14.30. Opinnot sisältävät myös etätehtäviä ja verkko-opintoja. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Koulutus järjestetään Mäntsälässä. Tarvittaessa opiskelijoille järjestetään kuljetus Mäntsälän juna-asemalta oppilaitokseen.

Kysy lisää!

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358 503 219 155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille (76 osp) täytä seuraavat tiedot: