Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille pedagogiikka haltuun (40 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille pedagogiikka haltuun (40 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Laatua lisäkoulutuksella!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille suunnattu lisäkoulutus, joka vahvistaa lastenhoitajien varhaiskasvatussuunnitelman (vasun) mukaista pedagogista toimintaa.

Koulutus sisältää teoriaa ja omaan työympäristöön liittyvien käytännön tehtäviä osallisuudesta, lasten oppimisen ohjaamisesta ja havainnoinnista, pedagogisesta suunnittelusta, dokumentoinnista ja arvioinnista, leikkipedagogiikasta, kielen ja vuorovaikutustaitojen kehittymisestä sekä mediakasvatuksesta.

Suoritettava Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa (40 osp) on Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon yksi tutkinnon osa, josta saat näytön tehtyäsi osatutkintotodistuksen.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka työskentelet parhaillaan varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana tai teet varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuutta lastenhoitajan koulutuksella ja olet jo käynyt alan perustutkinnon. Koulutuksessa syvennät osaamistasi vasun mukaisen toiminnan toteuttamisessa ja pedagogisessa osaamisessa. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset

Mikäli sinulla ei vielä ole alan työkokemusta, suosittelemme hakemaan alan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutus- tai oppisopimuksella, lähiopetusta Keudan toimipisteessä ja Teams-etäyhteydellä sekä verkkotehtäviä. Lähiopetusta on vuonna 2023 kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13–16 (8.2., 1.3., 22.3., 12.4. ja 3.5.). Osallistujien kanssa sovitaan heille parhaiten soveltuva toteutusmuoto (lähiopetus tai etäyhteydet). Koulutus alkaa 8.2.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta.

Kysy lisää!

Piiroinen Tiina

Opettaja

+358 504 419 938

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille pedagogiikka haltuun (40 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille pedagogiikka haltuun (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu