Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi

Koulutus-Center
Yhteenveto
4 kuukautta / 9 kuukautta / 11 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Useita aloitusajankohtia
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki, Tampere
Ammatillinen koulutus

Videoesittely

Tutustu Koulutus-Centerin järjestämiin monipuolisiin kauneudenhoitoalan koulutuksiin.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi

kampaajan ja parturin opinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi

great cut academy -hiusmuotoilukoulu on arvostettu yksityiskoulu, jonka opiskelijat sijoittuvat hyvin työelämään. great cut academy antaa hyvät valmiudet parturi-kampaajan ammattiin, jossa yhdistyvät itsenäisyys, luovuus, ihmisläheisyys ja ahkeralle tekijälle hyvä tulotaso. Voit osallistua koulutukseen sekä Helsingissä että Tampereella.

Voit valita joko yhdeksän kuukautta kestävän tutkintoon valmistavan kampaajan ammattiin valmistavan koulutusohjelman tai 11 kuukautta kestävän ohjelman, joka sisältää parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi myös kahden kuukauden mittaisen kauneusmeikkaajan koulutuksen. Lisäksi voit valita neljän kuukauden parturi-tutkintoon valmistavan koulutuksen, joka keskittyy miesten hiuksiin.

Parturikoulutus | Kampaajakoulutus

Tiivis opetusohjelma keskittyy ammatin kannalta oleellisimpiin asioihin. Lähiopetusta järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9–16. Koulutus sisältää muun muassa värjäystekniikoiden, kihartamisen ja asiakaspalvelun opintojen lisäksi työharjoittelua. Yhdeksän kuukauden parturi-kampaajakoulutuksen jälkeen on mahdollisuus jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella – opetuksen lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan henkilökohtaiset erikoisominaisuudet. Työhön koulutuksen aikana käytetään alan parhaita tuotteita ja välineitä. 

Valmistuneet työelämässä

great cut academyn opiskelijat ovat kysyttyjä yhteistyökumppaneita monille teattereille, tv-yhtiöille, malli- ja mainostoimistoille, valo- ja videokuvaajille sekä hiusalan yrityksille. Koulutusaikana saat arvokasta kokemusta ja hyviä suhteita siitä maailmasta, jossa valmistuttuasi tulet tekemään työtä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Katso seuraavien alkavien koulutusten ajankohdat Koulutus-Centerin kotisivuilta. Opintoihin haetaan Koulutus-Centerin kotisivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita opiskelupaikkoja!

Nuorimmat great cut academyn opiskelijat tulevat suoraan peruskoulusta, eikä yläikärajaa hakemiselle ole.

Tutkinto / todistus

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen (hiusalan perustutkinto) suorittamiseen.

Kustannukset

Parturikoulutus 4 kk: 4200 euroa

Parturi-kampaajan peruskoulutus 9 kk: 7200 euroa

Parturi-kampaaja-kauneusmeikkaajakoulutus 11 kk: 8900 euroa

Lisäksi valittavana on erillishintaan silver-, gold- ja diamond-paketteja, jotka sisältävät erikoiskursseja.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Koulutus-Center

  Koulutus-Center (great cut academy, make-up artist academy)

  Koulutus-Center

  Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja. Parturin tai kampaajan ja...


  Lue lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center ja katso koulutustarjonta täältä

  Koulutus-Center yhteystiedot

  Koulutus-Center

  Kalevankatu 12
  00100 Helsinki

   Näytä puhelinnumero
  www.koulutuscenter.com


  Arvostelut

  Keskiarvo: 4,6

  Perustuu 5 arviointiin

  Ella 31.1.2017
  (5)
  Opettaja oli aivan loistava ja piti huolen siitä että lopputulos on hyvä. Oppilaat myös innokkaita oppimaan ja pitävät huolen asiakkaan viihtyvyydestä ja tyytyväisyydestä. Oikein kiva paikka, voin suositella ja aion mennä itsekin uudestaan. Kiva fiilis siellä. Opettaja oli erittäin ammattitaitoinen ja minulle tuli turvallinen olo lopputuloksen ...
  Näytä kokonaan
  Ritva Huotari
  (5)
  Elämäni nopein yhdeksän kuukautta! Aika meni lopulta todella nopeasti. Aikuisopiskelijalla on suuri vastuu omasta opiskelusta ja se oli tietyllä tavalla myös paras juttu great cut academy -parturikampaajakoulussa. Tärkeintä hiusalalla on asiakaspalvelutaitojen lisäksi mielestäni se että jaksaa aina uudelleen innostua uusista hiustrendeistä. ...
  Näytä kokonaan
  Hanna Suurnäkki
  (5)
  Koulussa on rento tunnelma ja mukavat opettajat, joka on todella tärkeää opiskelumotivaation kannalta. Sain jäädä koululle harjoittelemaan valmistumiseni jälkeen mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Olen todella tyytyväinen valintaani. Jokainen opiskelija vastaa oppimisestaan koska opetus on hyvin intensiivistä. Poissaoloja ei siis kannata ha...
  Näytä kokonaan
  Arvioinnit
  Arvioinnit
  (4,6)
  Perustuu 5 arviointiin

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä: