Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammattitutkinnot

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU, paikassa Haapavesi
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

 Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto | Koulutuskeskus JEDU

Elintarvikealan osaamisalan suorittaneena työskentelet elintarvike-, kasvis-, marja- ja hedelmä-, kala ja valmisruokien jalostajana, osaat hygieeniset työskentelytavat. Sinulla on laatuosaamista, raaka-aine- ja tuotetietoutta sekä perustiedot elintarvikelainsäädännöstä, hygieniasta, omavalvonnasta ja työturvallisuudesta. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa pakata, myydä ja varastoida elintarvikkeita sekä käyttää erilaisia tuotannon koneita ja laitteita sekä toimia tuotekehitystyössä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Elintarvikejalostajan tutkintoon sisältyy mm. elintarvikehygieniaa, omavalvontaa, yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä ja elintarviketuotantoa.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetusta 2–3 päivää kuukaudessa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla alan työpaikka.

Missä työskentelisin?

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät elintarvikkeiden jalostuksessa ja haluavat päivittää osaamistaan.

Elintarvikejalostajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö työskentelee elintarvikealan pienissä tai keskisuurissa yrityksissä. Ammattitutkinnon suorittaneilla on monipuoliset perusvalmiudet työskennellä elintarvikejalostuksen perustehtävissä ja/tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.