Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Maatalousalan erikoisammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Erikoisammattitutkinnot
Haapajärvi, Kalajoki, Oulainen
Alkavat koulutukset
Haapajärvi
Joustavasti

Kalajoki
Joustavasti

Oulainen
Joustavasti
Maatalousalan erikoisammattitutkinto

Maatalousalan erikoisammattitutkinto

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Maatilan johtamisen osaamisalan suorittaneella henkilöllä on valmiudet suunnitella, organisoida ja johtaa maatilayritystä tuottavuus- ja laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Henkilön keskeistä osaamista ovat maatilan johtaminen sekä yrittäjä- ja liiketalousosaaminen. Hän kehittää aktiivisesti omaa osaamistaan ja seuraa toimialansa kehitystä. Hän tuntee eri yritysmuotojen pääpiirteet ja erot tilan ja sen liiketoiminnan hoitamisessa. Hän seuraa maatalouspolitiikkaa, osaa vaikuttaa päätöksentekoon ja on omalta osaltaan kiinnostunut edistämään maaseudun elinvoimaisuutta sekä kotimaisen elintarviketuotannon toimivuutta ja imagoa. Hän tiedostaa roolinsa elintarvikeketjussa hyvän raaka-aineen tuottajana ja elintarviketurvallisuuden edistäjänä sekä mitoittaa voimavaransa ja resurssinsa oikein suhteessa tilan tuotannon vaatimaan työmäärään. Hän huolehtii omasta työhyvinvoinnistaan ja osaa käyttää tarvittaessa palveluja, kuten koneyhteistyö, urakointi, työ- ja lomituspalvelut sekä työterveyshuolto.

Maatilayrityksen esimiehenä toimimisen osaamisalan suorittaneella tilanhoitajalla on valmiudet työskennellä maatalousalan yrityksessä esimiestehtävissä. Yrityksen tuotanto voi olla painottunut kasvinviljelyyn, tuotantoeläimiin, urakointiin tai erilaisten palvelujen tarjontaan. Esimiehenä hän vastaa työn johtamisesta ja organisoinnista. Hän perehdyttää työntekijän ja toimii kannustavana esimiehenä vastuunsa ja velvoitteidensa mukaisesti. Hän toimii yrittäjämäisesti tiedostaen roolinsa yrityksen tuottavuus- ja laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Hän tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittämistarpeensa sekä esimiestyössä että ammatillisessa osaamisessa. Esimiehenä hän huolehtii sekä itsensä että työntekijöidensä työturvallisuudesta.

Missä työskentelisin?

Maatalousalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset taidot työskennellä maatalousalalla monipuolisissa tuotanto-, suunnittelu-, neuvonta-, asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Hän osaa toimia maatalousalan vaihtelevissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Hän toimii vastuullisesti, taloudellisesti ja laatutavoitteiden mukaisesti ja hänellä on hyvä kokonaisnäkemys osaamisalansa tuotanto- ja palveluprosesseista. Hän seuraa aktiivisesti toimialan kehitystä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 500 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

85800 Haapajärvi

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi


Arvioinnit
Maatalousalan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: