Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
suomi
   
Päiväopinnot
Nivala
Ammattitutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Koulutus valmistaa ammattitaitoisia henkilöitä työelämän tarpeisiin. Tavoitteena on saavuttaa ammatilliset taidot tietokonelaitteiden ja –ohjelmistojen sekä tietojärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpitotehtäviin. Koulutus antaa myös valmiudet toimia yritysten ja organisaatioiden käyttäjätukena.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on tarkoitettu kokoonpano- ja huoltotehtävissä sekä tietojärjestelmien toteutus-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtävissä työskenteleville tai näihin tehtäviin tähtääville henkilöille, joilla on teknisen alan peruskoulutus tai vastaavat tiedot sekä kokemusta tietokoneiden käytöstä.

Työelämässä

Tieto- ja tietoliikenneasentajan ammattitutkinnon suorittanut voi tehdä tietokone- ja tietoliikennejärjestelmien asennustehtäviä ja elektroniikkalaitteiden huolto- ja korjaustehtäviä tehdyn suunnitelman tai asiakkaan kanssa yhdessä sovitun toimeksiannon perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 400 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Maliskyläntie 2
85500 Nivala

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Arvoinnit
Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: