Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Ylivieska
Ammattitutkinnot

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Vartijan ammattitutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusala on monipuolinen, haastava ja jatkuvassa kasvussa oleva ammattiala, jolla työskentely edellyttää pitkäjänteisyyttä, halua ja kykyä palvella monenlaisia asiakkaita sekä hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Koulutuksen tavoitteena on valmistaa opiskelija vartijan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Turvallisuusalan ammattitutkinto antaa valmiudet monipuoliseen työskentelyyn yksityisellä turvallisuusalalla vartioimis- ja järjestyksenvalvontatehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus soveltuu niin vartioimisliikkeessä jo toimiville henkilöille, ammatinvaihtajille kuin työttömille työnhakijoillekin. Vartijan ammattitutkintoon hakeutuvan tulee olla iältään 18-64 -vuotias, nuhteettoman taustan omaava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan vartijaksi sopiva.

Hakijat haastatellaan ja koulutukseen hyväksytyistä pyydetään vielä suppea henkilöturvallisuusselvitys (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 59§). Valinta on ehdollinen, kunnes poliisiviranomainen on todennut hakijan turvallisuusalalle sopivaksi.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena Ylivieskassa. Lähiopetusta on noin 14 tuntia viikossa, lisäksi etäopiskelua sekä työskentelyä alan työpaikoilla koulutus- tai oppisopimuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 450 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja hyvinvointialat...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Kuusitie 6
84100 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Arvioinnit

Turvallisuusalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.