Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta)

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Noin puoli vuotta
   
Piippola
Ammatillisen tutkinnon osat

Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta)

Tule opiskelemaan valokuvausta, jos haluat kehittyä valokuvaajana, kuvankäsittelijänä sekä kuvan julkaisijana. Koulutus sopii kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille, sekä työssään valokuvausta hyödyntäville.

Koulutuksen sisältö on miljöökuvausta. Kuvaamme vallitsevassa valossa vaihtelevasti erilaisia kuvausaiheita kuten tuotekuvia, muotokuvia ja maisemakuvia. Opinnoissa käydään läpi myös tekijänoikeudet, kuvausluvat ja sopimukset, värienhallinta ja kalibrointi.

Koulutus kestää elokuulta tammikuulle sisältäen yksilöllisesti työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta n. 1-2 päivää kuukaudessa.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen lähi- ja etäpäiviä, verkko-opiskelua ja opiskelua työpaikalla. Lähipäivien määrä ja opintojen kesto riippuu aikaisemmasta osaamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Piippola

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Arvioinnit
Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valokuvatuotanto (osa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta) täytä seuraavat tiedot: