Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kuortane
Ammattitutkinnot

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Hierojan ammattitutkinto


Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Opiskele urheiluhierojaksi

Hieronnan ammattitutkinto on sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto, jonka hyväksytty suorittaminen antaa koulutetun urheiluhierojan pätevyyden. Tavallisimpia asiakkaita ovat niskahartiaseudun ja selän vaivoista kärsivät eri-ikäiset ihmiset. Kuortaneen urheiluopiston hieronnan ammattitutkinto antaa pätevyyden myös nimenomaan aktiiviurheilijoiden oikeaoppiseen lihashuoltoon.

Tutkinnon aikana suoritetaan myös Personal trainer (yksilöllinen liikunnan ohjaaminen) -opinnot.

Opintojen toteutus

Valtakunnallista tutkintotilaisuutta edeltää 10 kuukautta kestävä monipuolinen koulutus. Hakijalle luetaan eduksi ammatillinen peruskoulutus, soveltuva tai pitkä työkokemus, hyvä terveys ja suuntautuneisuus liikuntaan.

Koulutus on 40 opintoviikon mittainen. Opiskelu on kokopäiväopiskelua eikä siten sovellu työn ohessa suoritettavaksi. Koulutus sisältää ammattitutkintoon johtavan näyttökokeen. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan jatkaa opintojaan hakeutumalla jatkokoulutukseen esimerkiksi fysioterapeutiksi tai liikunnanohjaajaksi.

Urheiluhieroja työelämässä

Urheiluhieroja työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja vapaa-ajan yhteisöissä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Opiskelijavalinta suoritetaan haastattelun (ja tarvittaessa pääsykokeen) perusteella. Koulutus alkaa vuosittain elokuussa. 

Koulutusohjelmaan hakijalle luetaan eduksi ammatillinen peruskoulutus, soveltuva tai pitkä työkokemus, hyvä terveys ja suuntautuneisuus liikuntaan.

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen omavastuu 2 000 € peritään erissä kuukausittain ja se sisältää puolihoidon maanantaista perjantaihin (majoitus, aamiainen ja yksi ateria/pvä).

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakea Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä (390€).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Arvioinnit

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.