Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto on vapaan sivistystyön keskus kaikenikäisille. Sen ovet ovat avoinna pohjakoulutuksesta riippumatta sekä paikallisille että Kuusamon ulkopuolelta saapuville opiskelijoille. 

Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Kivenheiton päässä Kuusamon ydinkeskustassa sijaitsevalta opistolta ovat Kuusamon kulttuuritalo ja liikuntahalli. Lähellä on myös Rukan hiihtokeskus sekä pohjoinen erämaaluonto.

Opiskelun ja kurssien ohella Kuusamo-opisto tarjoaa vierailleen viihtyisää majoitusta rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä. Opistolla on mahdollisuus majoittua opintojen ajan. 

Hakeminen ja kustannukset

Hakeminen koulutuksiin tapahtuu verkkohakulomakkeella Kuusamo-opiston kotisivuilla. Hakijoilta edellytetään halua kehittää itseään valitsemallaan alalla.

Opiskelu opistossa on maksullista, mutta opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea. Mikäli opiskelija asuu opistolla, viikkohinnaksi tulee 115 euroa. Pelkän opetuksen viikkohinta on 60 euroa. Maksuihin sisältyy opetus ja perusmateriaalit.

Haluatko lisätietoja Kuusamo-opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kuusamo-opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kuusamo-opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Kansanopistot
Media / Viestintä Paikkakunta
Valokuvauslinja Kuusamo

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kuusamo-opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kuusamo-opisto

Kitkantie 35
93600 Kuusamo

 Näytä puhelinnumero
kuusamo-opisto.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kuusamo-opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Kuusamo-opisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.