Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valokuvauslinja

Kuusamo-opisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
26.8.2019
Viimeinen hakuaika: 31.7.2019
   
Päiväopinnot
Kuusamo
Kansanopistot

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Kuusamo-opiston valokuvauslinjan tavoitteena on tarjota opiskelijalle perustiedot ja –taidot valokuvauksen eri osa-alueilta ja erikoistekniikoista.  Opinnot tarjoavat edellytykset alan jatko-opintojen harjoittamiseen. Lukuvuoden opisto-opinnoista saa kuusi pistettä hakeuduttaessa ammatilliseen peruskoulutukseen. Linjan opetusohjelmaan kuuluvat keskeisenä digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely. Opiskelu opintolinjalla sisältää mm. luonto-, studio- ja muotokuvausta, mustavalkokuvausta ja kuvanvedostusta, videokuvausta sekä valokuvauksen erikoistekniikoita. Lisäksi ohjelmaan sisältyy kuvajournalismin ja digitaalisen viestinnän opetusta.

Valokuvauksen perusteiden ohella erikoisalana luontovalokuvaus, mitä tukee opiston asema ympäristö- ja luontokuvausakatemian koulutusympäristönä ja Hannu Hautala luontokuvakeskuksen yhteistyökumppanina. Linjan opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua perusopetuksen ohella luontovalokuvauksen erikoiskursseille, joita lukuvuoden aikana järjestetään useita. Opintoihin sisältyy myös urheilukuvausta, jonka opetus toteutetaan projektiluontoisesti Kuusamossa järjestettävien eri talvilajien maailmancup- ja muiden kilpailutapahtumien yhteydessä.

Kuusamo-opistolla on käytettävissä nykyaikaiset ammattitasoiset koulutustilat (iMac-luokka, hyvin varusteltu muotokuvausstudio ja pimiöt mv-työskentelyyn), laitteet (opiskelijakohtaiset digijärkkärit, laadukkaat objektiivit, jalustat ja ammattitasoiset tulostimet) ja ohjelmistot (Adobe Master Collection ja Lightroom sekä panoraamaohjelmisto). Opiskelijalta ei edellytetä omaa kamerakalustoa, sillä opisto tarjoaa laadukkaan kuvauskaluston opiskelukäyttöön. Jokaiselle opiskelijalle on varattu lumikengät talvisia kuvausretkiä varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvauslinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelu opintolinjalla sopii hyvin esimerkiksi töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle, valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista tai harrastajalle omien taitojen kehittämiseksi. 

Hakeminen koulutukseen tapahtuu verkkohakulomakkeella Kuusamo-opiston kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Valokuvauslinja

Kansanopisto, valokuvaus

Kustannukset

Pelkkä opetus 60 € / viikko

Opetus ja asuminen 115 € / viikko

Perusmateriaalit sisältyvät maksuihin, lisämateriaaleista veloitetaan erikseen henkilökohtaisen kulutuksen mukaan. Mahdollisten opintomatkojen kustannukset eivät sisälly perusmaksuihin.

Opiston ruokasalissa on tarjolla arkipäivisin: aamiainen 15 € / viikko, lounas 20 € / viikko.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto on vapaan sivistystyön keskus kaikenikäisille. Sen ovet ovat avoinna pohjakoulutuksesta riippumatta sekä paikallisille että Kuusamon ulkopuolelta saapuville opiskelijoille.  Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Kivenheiton päässä Kuusamon ydinkeskustassa sijaitsevalta opistolta ovat Kuusamon kulttuuritalo ja liikuntahalli. Lähellä...


Lue lisää oppilaitoksesta Kuusamo-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuusamo-opisto

Kitkantie 35
93600 Kuusamo

 Näytä puhelinnumero
kuusamo-opisto.fi

Arvioinnit

Valokuvauslinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.