Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Arvioinnit Kuvataide:sta

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 11 arviointiin

klaara
(4)
Opistolla pääsee kokeilemaan kuvataiteen luomisen monia eri tekniikoita. Koulu tarjoaa loistavat työtilat ja materiaalit! Neljässä ja puolessa kuukaudessakin kerkesin opistolle keskittymään opiston tehtäviin, yhteishaun ennakkokehtäviin ja omiin pikku projekteihin.
Anni
(4)
Hain kuvataidelinjalle opiskelemaan, koska tarvitsin hengähdystauon töistä ja aikaa miettiä tulevaisuutta. Minulla on harrastustaustaa kuvataiteista ja myös artesaanin tutkinto, joten tiesin jo ennakkoon tykkääväni opiskelusta. Ajatuksena oli herätellä ja kehittää jo opittuja taitoja sekä mielessä pyöri myös ajatus jatko-opiskelusta taiteen alal...
Näytä kokonaan
Kuvataide
(4)
Kymenlaakson Opistossa todella hyvä opetus eri taiteen aloille. Opettajat ovat aidosti kiinnostuneita opiskelijoistaan. Tilat ovat erittiäin hyvät ja asuntolassa asuminen mutkatonta.
V
(5)
Olen hyvin iloinen että päätin mennä Kymenlaakson opistoon. Sain lukukauden aikana uutta puhtia taiteen tekemiseen, opin uusia tekniikoita ja sain myös paljon hyödyllisiä tietoja/vinkkejä. Opetus oli hyvää, ruoka oli hyvää, ja asuntolassa asuminen oli hauskaa! Opistolla on mielestäni hyvä yhteishenki.
Lartza
(5)
Olin lukuvuoden 2014-2015 kuvataidelinjalla. Suunnittelin hakevani kevään 2015 yhteishaussa useille taidealoille ja ajattelin Kymenlaakson opistossa opiskelun parantavan mahdollisuuksiani pääsykokeissa. Siksi päädyin Inksaan. Kuvataidelinjalla opiskeltiin useiden kuvitustekniikoiden lisäksi myös valmistautumista taidealojen pääsykokeisiin. Olen ...
Näytä kokonaan
maisa
(5)
Täällä on hyvä olla.
Saru
(4)
Ehdottomasti paras kouluvuosi ikinä! Opettajat ja opetus mahtavaa, ruoka sairaan hyvää, ilmapiiri erittäin lämminhenkinen ja kannustava. Sain tosi paljon uusia ystäviä ja opin paljon uutta. Kehityin huimasti niin taiteilijana kuin ihmisenäkin! Suosittelen todellakin koulua!
Onde
(4)
Sellainen yhdeksän kuukautta tässä opistossa on opettanut paljon, niin taiteesta kuin ihmisistäkin. Vaikka ei aina onnistuisikaan, on joku kannustamassa ja neuvomassa eteenpäin, joko opettaja tai ystävä. Tämän takia koulun asuntolassa asuminen on ollut parasta: ystävät ovat aina lähellä... ja ruokakin on todella hyvää!
Eltsu
(4)
Aivan mahtavan mukava paikka viettää vaikkapa välivuotta. Rento ympäristö, joka takaa täyden keskittymisen omaan juttuun. Tosi makeeta saada paljon samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä samaan paikkaan. Itse kävin puolenvuoden verran Kymen kuvataidelinjaa, joka oli kattava ja preppasi hyvin pääsykokeisiin (samaa täälläkin kuin aikaisemmalla: ...
Näytä kokonaan
Kaisna
(4)
Välivuosi Inksassa oli jotain todella hienoa! Ihastuin heti "kulttikseen" ja koko koulupiiriin. Siihen päälle vielä aivan mahtava opiskelijaporukka ja opettajat ym työntekijät niin parempaa ei olisi voinut toivoa. Opetus oli todella hyvää ja apua sai aina kun tarvitsi. Tunneilla kokeiltiin monipuolisesti erilaisia tekniikoita ja luokissa oli...
Näytä kokonaan
anppa
(4)
Kiva koulu, opetti paljon! Yleinen meininki ihan huippua ja bileitä melkein joka viikko, jengi on tosi nastaa ja maikat myös. Opetus on tasokasta ja mukavan rentoa. Todella hyödyllinen ja monipuolinen paketti taidetta ja taiteeseen liittyvää, jos meinaa hakea johonkin kulttuurialalle (ja muutenkin)
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi